Jestem nowym użytkownikiem forum. Muzyką jaram się od zawsze, od kąd tylko sięgam pamięcią. We wczesnych dziecięcych latach wychowywał mnie jazz, funk i soul płynący z rodzinnego adaptera. Wraz z nimi przyszedł rap, cała kultura hip-hopowa którą żyję już grrrrubo ponad dekadę. Kocham oldschoolowy rap na którym się wychowałem, ale również kocham ten newschoolowy. Jest masa nowych, młodych graczy i bitmajsterów którzy mielą, miażdżą i wypływają resztki. Muzyka elektroniczna rodem z wysp i nie tylko również zwróciła mi w głowie na dobre, mowa o dobrym d'n'b, dubstepie, trip-hopie, electro trash'u, electro crunk'u i trapie (rest in peace dj screw, rest in peace pimp c) tym prosto z kolebki brudnego południa (plus te #gorącecykacze), jak i tym bardziej imprezowym. Jestem człowiekiem który ma otwartą głowę i nie zamyka się na nowe, dobre, ambitne propozycję i brzmienia. Muzyka gra 24h. Jak to nawinął Fisz "..bo muzyka jest językiem wszechświata..". Kocham muzykę, vinyle, digging, dobre szpary, grrrube melanże, piękne spontany, podróże, gotowanie, szybkie fury, muscle car'y jak i te wielkie patrolujące teren cadillac'i. Produkcją, beatmaking'iem zajmuję się niespełna od 1,5 roku. Jak dla mnie to bardzo krótki czas, ale bardzo wiele mnie nauczył. Dotychczas klepałem wyłącznie na kontrolerach w Abletonie czy FL'u do przysłowiowej szuflady i dla najbliższych znajomych, ale chcę żeby niedługo ten materiał, a także te nowe ujrzały trochę światła dziennego. Aktualnie stoję przed wyborem swojej stacji roboczej MPC. Pracuję, studiuję elektronikę i telekomunikację (w końcu muszę te studia skończyć i przed nazwiskiem mieć 8 tych liter, bo ile można?!#$& #wirmelanżu

Jeszcze raz! Witam serdecznie wszystkich

Peace! 5!
PS.
Memory, five, Siara i wszystko jasne.
Jak to mawia Stefan Siara Siarzewski "citrinka, oliwka, tomato i gorzała" dla wszystkich dobrych ludzi na tym zacnym forum