jak wroce do domu zobacze bo na tel nie wyswietla mi sie:(
nie wiem jak na pc ale tel pokazuje ze film jest prywatny
Automatyka track mute
- DonPadzior
- Admin
już poprawiłem...sorry
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
-
- Pad1
no i o to mi chodzi i jaki to os akai? ustawiales cos dodatkowo czy cos?
ja probowalem tyle razy i nie dziala:(
ja probowalem tyle razy i nie dziala:(
- DonPadzior
- Admin
1. tak jak pisałem dwa posty wyzej - os ze strony akai, kij wie jaka wersja bo nie patrzyłem ale że tylko jeden jest na stronce to nie powinno być problemu...
2. najciemniej pod latarnią - na głównym screenie poklikaj window a znajdziesz
przycisk window zapala się tylko w momencie gdy dostępna jest jakaś opcja dodatkowa, zresztą main screen nie ma zbyt wielu elementów na które możnaby kliknąć więc... liczę na twoją kreatywność
2. najciemniej pod latarnią - na głównym screenie poklikaj window a znajdziesz
przycisk window zapala się tylko w momencie gdy dostępna jest jakaś opcja dodatkowa, zresztą main screen nie ma zbyt wielu elementów na które możnaby kliknąć więc... liczę na twoją kreatywność
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
-
- Pad1
pytalem tylko czy to napewno os akai;p a co do przycisku window to wiem ze zapala sie jak ma dodatkowe okienko pokazac;p a ze na main screenie to nie wpadlbym na to za jakas godzine obadam jak córe uspie ale z góry dziekówa;)
EDIT:
działą;) sam na to nie wpadłbym;) dziekuje bardzo za pomoc Piąteczka;D
jaram sie w !@#$%^&*;D
EDIT:
działą;) sam na to nie wpadłbym;) dziekuje bardzo za pomoc Piąteczka;D
jaram sie w !@#$%^&*;D
- DonPadzior
- Admin