Gramofonu, scratch i granie w klubach
-
- Padawan
Nie bo przez internet kupic używki to latwo mozna wpasc, szczegolnie jak sie nie ma o tym pojecia, pisalem kiedys temat pod nickiem Tadenator ale konta nie moge odzyskac a chce podjac 2 numarki tt500 i mixer traktor z1 tylko nie wiem czy sie u mnie na lapku odpali
- siemasz3
- Pad6
Oczywiście że się opłaca - taniej jest
Ale jak nie masz pojęcia to kup nowe
Ale jak nie masz pojęcia to kup nowe
https://soundcloud.com/maciek1982" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- dudi
- Pad16
Stanu używanego sprzętu kupowanego na odległość tak naprawdę nikt z nas ci nie potwierdzi, a oczywistym jest, że pod względem finansowym mniej opłacalnym jest kupno nowych urządzeń. Nie do końca wiem jak my możemy w tej kwestii doradzić?
Ja często robię tak, że kupując używany sprzęt (znajdując najpierw odpowiedniego wg mnie sprzedawcę, który niekoniecznie musi być tym NAJtańszym) dogaduję się, że wpłacam jakąś część przed wysyłką w ramach zadatku, a resztę jeśli wszystko będzie w porządku po otrzymaniu paczki. Jest to z jednej strony zabezpieczenie dla mnie, a z drugiej strony traktuję z większym zaufaniem osobę, która godzi się na takie warunki, jako będącą w pełni przekonaną, że opis i zdjęcia są rzetelne i nic nie zatają. Nie zawsze uda się tak załatwić sprawę, ale w przypadku, gdy nie można odebrać towaru osobiście, zawsze można spróbować takiego rozwiązania.
Specyfikacja Traktora jest z pewnością podana na stronie NI, więc tam łatwo możesz to zweryfikować.
Ja często robię tak, że kupując używany sprzęt (znajdując najpierw odpowiedniego wg mnie sprzedawcę, który niekoniecznie musi być tym NAJtańszym) dogaduję się, że wpłacam jakąś część przed wysyłką w ramach zadatku, a resztę jeśli wszystko będzie w porządku po otrzymaniu paczki. Jest to z jednej strony zabezpieczenie dla mnie, a z drugiej strony traktuję z większym zaufaniem osobę, która godzi się na takie warunki, jako będącą w pełni przekonaną, że opis i zdjęcia są rzetelne i nic nie zatają. Nie zawsze uda się tak załatwić sprawę, ale w przypadku, gdy nie można odebrać towaru osobiście, zawsze można spróbować takiego rozwiązania.
Specyfikacja Traktora jest z pewnością podana na stronie NI, więc tam łatwo możesz to zweryfikować.
-
- Pad1
Osobiście polecam zakup używanego sprzętu, no chyba ze masz kase i nie szkoda wyrzucić Ci pare tysi Najlepiej kupić sprzet od znajomego Dj-a, jeżeli nie masz takiej opcji, upewnij się czy dana używka nie ma wad i atakuj śmialo (polecam takie transakcje robić przez allegro). W całkiem dobrej cenie można dorwać vestax PDX 2000, oczywiście polować trzeba na japończyka
-
- Padawan
Oplaca się?
http://olx.pl/oferta/numark-tt-500-CID7 ... 9e470f1549" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
http://olx.pl/oferta/numark-tt-500-CID7 ... 9e470f1549" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow