Witam forumowicze, mam dylemat co do Maschine Mikro, powiem szczerze, jestem zielony co do tego wszystkiego, niemniej jednak strasznie napaliłem się na ten sprzęt, nie ukrywam - oglądałem duzo tutoriali oraz przeczytalem sporo recenzji. Chciałbym zacząć zabawę z beatami czysto hobbystcznie, po prostu nadmiar czasu a brak szczególnego zajęcia które sprawi mi przyjemnosc, również muzyka sprawia mi ogromna radosc, takze miło by było zamknac sie w zaciszu swojego pokoju i starac sie od postaw robić coś, co przyniesie przyjemnosc a i również pozwoli na dalsze rozwijanie umiejetnosci
Do sedna, co myslicie aby ktos naprawdę zielony kupił sobie Maschine Mikro na początek? Patrząc na cene, nie chciałbym kupować nowego sprzętu a coś używanego i tu rodzi się pytanie :
http://olx.pl/oferta/native-instruments ... 7wqrx.html" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
czy ten sprzęt się w ogóle nadaje?
Prosiłbym również o wyrozumiałość, bo wiem, ze jest tu sporo osób które są głęboko w temacie i może wam się wydać to śmieszne, pozdrawiam!