Standardowe pady z 2kxl vs fat pads

Wszystko na temat legendarnych MPC2000 i MPC2000xl.
Post Reply
kejsu
Pad5

Miał ktoś może możliwość porównania standardowych padów z 2kxl do padów grubych? Jak wrażenia? Te pierwsze są mocno cenione w internetach, ciekaw jestem czy jest sens brania pod uwagę zakupu grubasów. Produkujcie się, yo!
MadBullBeats
Pad6

Co do grubych padów to się nie wypowiem ale te które są w 2000XL są zajebiste ,miękkie i czujesz je lepiej niż w Maschine Studio czy Mpd 18 - dla mnie te pady są najlepsze z jakimi miałem styczność :)Wydaje mi się że grube pady to tylko taki szpan :D choć mogę się mylić... ,jeżeli ktoś ma wygodę grania na nich to dobrze ja wolę zostać przy sprawdzonych softuniowych padach :D

Moja rada jest taka - sprawdź sobie jak masz możliwość stestowania GRUBASÓW ,a co do wypowiedzi innych czy mojej to myślę że każdy musi dobrać pady do swoich predyspozycji ,czucia itd - jedno jest w nich dobre - Grubo wyglądają :D
Last edited by dudi on 03 Nov 2014, 12:10, edited 1 time in total.
Reason: Edytuj posty!
kejsu
Pad5

Dziękuję za odpowiedź, jednak gdybym miał możliwość przetestowania grubych, nawet bym tu nie prosił o Wasze wrażenia.
Czekam na opinie ludzi którzy mieli do czynienia z padami standardowymi 2 kxl i grubasami.
MadBullBeats
Pad6

Ok spoko -:D też ciekaw jestem :P
dudi
Pad16

Przeniosłem. A dlaczego właściwie zastanawiasz się nad grubymi padami? Kwestia użytkowa czy wizualna? Sam nie miałem fat'ów pod ręką, ale nie sądzę żeby były ciekawsze od standardowych z 2k(xl)
kejsu
Pad5

Ciekawość stukania stary przede wszystkim, od wizualnej kwestii to ja mam wlepy asfaltu i hhk :)
Post Reply