Zasilacz AC/DC do MPC-tki

Pytania i opinie dotyczące MPC500.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
FanaticBeats22
Pad1

Siemanko! Mam pewien problem, szukam już dłuższy czas (czy to po aukcjach czy sklepach muzycznych) nowego zasilacza ,,typu brytyjskiego''. Ten obecny, który posiadam jest uszkodzony, wtyk sklejony taśmą (jednak przy poruszeniu wypada i mpc-tka się wyłącza bądź resetuje. Nigdzie nie mogę znaleźć tego zasilacza, bo żaden sklep go albo nie ma, albo ma, ale nie taki o jaki mi się rozchodzi :P w moim mieście nie rozumieją nawet co to znaczy zasilacz z prądem stałym i przemiennym jednocześnie. !@#$%^&*, że albo ten albo ten :D czarna magia dla nich - tacy eskperci jak z koziej dupy trąba :D
,, The ring you gon kiss it,
The holy ones did this I handle they bussines"
beatshowbrothers

MPC500 jest zasilana prądem stałym (12v DC 600mA z negatywną końcówką). Rozumiem że szukasz zasilacza o takich parametrach tylko że z wtykiem typu brytyjskiego? Jeżeli dobrze rozumiem to w Polsce na próżno szukać takiego zasilacza. Poszukaj na amazon.co.uk

Tu masz przykład: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_nos ... %20Adaptor
Awatar użytkownika
FanaticBeats22
Pad1

beatshowbrothers pisze:MPC500 jest zasilana prądem stałym (12v DC 600mA z negatywną końcówką). Rozumiem że szukasz zasilacza o takich parametrach tylko że z wtykiem typu brytyjskiego? Jeżeli dobrze rozumiem to w Polsce na próżno szukać takiego zasilacza. Poszukaj na amazon.co.uk

Tu masz przykład: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_nos ... %20Adaptor
No wiem, że na próżno, ale liczyłem na to, że może KTOŚ z tutaj obecnych będzie taki miał albo ewentualnie powie mi, gdzie mogę kupić :) No ale zważywszy na to, że mieszkam TU a nie TAM, chyba sobie to daruje - jak mam płacić niewiadomo ile za przesyłkę :p To już lepiej zadowolić się tym, co się ma. Wedle powiedzenia ,,jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma'' :D I finito. No trudno....Pokombinuje, popytam jeszcze , ah :/
,, The ring you gon kiss it,
The holy ones did this I handle they bussines"
ODPOWIEDZ