Mam MPK 25, ale z racji, że na FL mam lekki niedosyt (pracowania newschoolowego), więc chciałem kupić MPC 500. Ile moja maszyna byłaby warta? (stan bdb, lekkie ryski na kantach) myślałem, że około 700zł (nie mam pojęcia

Hahaha, nie no kupca mam, po piątku będę wiedział czy nadal będzie dostępna czy pójdzie dalejdudi wrote:Powiem za niego - 1050 i jest twojaZenoonRecords wrote:Pietruh, masz MPC 500? (na profilu się wyświetla). Co o niej powiesz?
Jak się nie umie obsłużyć maszynki to się tnie na kompiemoskwa96 wrote:Z 500 jest jeszcze ten problem, ze sample zazwyczaj i tak przygotowuje sie w komputerze (bo na tej maszynie to koszmar), a potem zabawa w import do 500, przypisywanie do padów. Potem gotowy numer znowu trzeba zgrywac do kompa.
W zamian otrzyma kontroler o możliwości softu.moskwa96 wrote:Na twoim miejscu rozwazylbym MPC Studio. koszt to 1000,- wiec podobnie do piecsetki, ale w zamian otrzymujesz maszynę o możliwościach MPC5000.
Uwierz mi, że to w żadnym wypadku NIE JEST sampler.moskwa96 wrote:I uwież mi ze wbrew panującej na forum opinii, jest to pełnoprawny sampler, tyle ze flaki ma podłączone kabelkiem USB.