Siema. Nic na ten temat nie znalazłem, a zależy mi na tym FEST.
Mam kabel usb na midi in/out. Jest taka możliwość, żeby podpiąć mpc2000 pod FL Studio.
Mam zintegrowana kartę i sterownik ASIO4ALL. Bądź za pomocą tego kabla w jakimkolwiek DAWie zgrać ścieżki, nawet poszczególne tracki pojedyńczo, najważniejsze żeby połączyć mpcetke z lapkiem.
PLEASE HELP!
Jak podpiąć 2k pod fl
-
- Moderator
Po pierwsze kablem MIDI - USB napewno nie zgrasz sciezek do fl'a bo midi to komunikaty. Co najwyzej mozesz zsynchronizowac mpc z fl-em.
Po 2gie podpnij MPC pod wejscie liniowe w twoim lapku i tyle.
Po 3cie zeby zgrywac wielosciezkowo potrzebujesz interfejsu minimum 8 wlotowego i miec tyle samo outow w mpc.
Z tym co masz to mozesz co najwyzej jedbac synchro z fl-em i zgrywac sciezke po sciezce [dzieki synchro nie bedziesz musial dopasowywac sciezek w czasie]
[youtube]yy4paVkxi6g[/youtube]
Po 2gie podpnij MPC pod wejscie liniowe w twoim lapku i tyle.
Po 3cie zeby zgrywac wielosciezkowo potrzebujesz interfejsu minimum 8 wlotowego i miec tyle samo outow w mpc.
Z tym co masz to mozesz co najwyzej jedbac synchro z fl-em i zgrywac sciezke po sciezce [dzieki synchro nie bedziesz musial dopasowywac sciezek w czasie]
[youtube]yy4paVkxi6g[/youtube]
- MadBullBeats
- Pad6
Zaopatrz się w interfejs audio bo nawet jeśli zgrasz tracki z Mpc to będą one kijowej jakości
- siemasz3
- Pad6
E tam przybrudzone brzmienieKlijentEastwood pisze:Zaopatrz się w interfejs audio bo nawet jeśli zgrasz tracki z Mpc to będą one kijowej jakości
https://soundcloud.com/maciek1982" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- MadBullBeats
- Pad6
Przybrudzone
- MadBullBeats
- Pad6
Można ja tak robię