Opinia na temat Stanton ST150 i STR150?

Paskowe i z napędem bezpośrednim. Wkładki, igły, headshelle i cały ten stuff.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MadBullBeats
Pad6

Siemka chciałbym poznać waszą opinię na temat tych dwóch gramofonów-jak one się spisują-miał ktoś z nimi styczność ?Dzięki :V
Awatar użytkownika
siemasz3
Pad6

Również chciałbym się dołączyć do prośby, zwłaszcza chodzi mi o negatywne opinie na temat produktu - co się psuje itp. Na necie raczej chwalą, tylko kilku narzekało czyli wychodzi na to że sprzęt pierwsza klasa... Jednak ja nie wierzę. Czasem chodzi mi po głowie czy nie wymienić nieśmiertelnego technicsa na str8 150 i bardzo bym chciał pozbyć się tych myśli ;)
https://soundcloud.com/maciek1982" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
DirtyDrumzStudio
Moderator

Bardzo porządne decki. Wręcz pancerne powiedziałbym. Jakość wykonania na wysokim poziomie. Gra się na nich bardzo dobrze. Jedynym minusem jest ich waga. 16 kg tak wiec jezeli ma byc to sprzet do studia domowego to ok bo do grania po klubach nie polecam chyba ze macie asystenta ktory bedzie wam je nosił :)
Awatar użytkownika
MadBullBeats
Pad6

Czyli warto brać ,no o kilogramach jakie ważą słyszałem - mi bardziej chodzi o sampling w domowym zaciszu plus lubię dzwigać ciężary to następny plus ><
Ende
Pad10

STR8 i ST 150 to pancerne gramki. Temat, myślę wyczerpany.
Przem
Pad1

ja mam str8-150 od kilku lat
sprzęt konkretny, stabilny, talerz nie do zatrzymania,
trzeba tyko zaopatrzyć się w dobry dust cover, gdyż paradoksalnie w tym czołgu jest bardzo delikatne wykończenie.
np schodzi mi z przycisków "gumowe" pokrycie a po tym jak koleżka przykrył go swoim plastikowym coverem od innych decków, porysowała się powierzchnia.

ogólnie to szczerze polecam
ODPOWIEDZ