MPC RENAISSANCE - CHCESZ INSTRUKCJE PO POLSKU ?

Wszelkie inne samplery (Akai S, E-mu, Roland, etc.)
ODPOWIEDZ
Gadek
Pad1

Witam Producenci ;d

Mam propozycję co do RENAty ;D Chciałbym zebrać pieniądze na przetłumaczenie MPC na język Polski co zostałoby zlecone osobie bardzo dobrze posługującej się językiem angielskim. Chciałbym aby każdy z Was dołożył jakąś kwotę i w ten o to sposób moglibyśmy otrzymać profesjonalnie przetłumaczoną instrukcje na język Polski.
Kto uważa ten pomysł za godny poświęcenia kasy ? :) Jestem w stanie na start rzucić 100 zł
Płyniemy tworząc bit, jakby wokół świat znikł
Samplery łączą się z nami, jak avatary z duszami
O brzmienia walczymy sami, żaden z nas nie zamilkł
Awatar użytkownika
whiterabbit
Pad1

Mogę przetłumaczyć za 10zł od strony ;V (tak jak w pdf Rena, nie surowego polskiego tekstu)
Nie jestem co prawda zawodowo tłumaczem :hah: ale znam angielską terminologię muzyczną i MPC, co daje gwarancję, że tłumaczenie nie będzie oderwane od realiów.
https://soundcloud.com/follow-the-white-rabbit-1" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
KAIXER
Pad1

Dabcio bardzo dobry pomysl ja chetnie sie zrzuce daj na priv instrukcje co i jak.
Pozdro
https://soundcloud.com/rafa-sok" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
moskwa96
Pad4

Chętnie przystąpie do projektu jako tłumacz. Można by podzielić sie tekstem. Dodam tylko ze tłumaczyłem juz komercyjnie rożne instrukcje. I tak jak whiterabbit jestem przygotowany merytorycznie do tłumaczenia w kontekście MPC Renaissance, którego używam codziennie i znam bardzo dobrze.
CDR
Padawan

Witam
Ja chętnie się dorzucę do tłumaczenia instrukcji Reni na PL proszę o instrukcję co i jak i czy temat aktualny
Awatar użytkownika
moskwa96
Pad4

Temat nie wyszedł poza fazę pomysłu :/ zakładający wątek chyba stracił zainteresowanie swoją inicjatywą.
wolfset

oj chyba wyszło już tyle aktualizacji, że lepiej napisać tą instrukcję od nowa ;)
CDR
Padawan

Policzmy może na początek jaki był by koszt przetłumaczenia potem zapytajmy ilu było by chętnych podzielimy jedno przez drugie i wyjdzie jakaś suma a wtedy może jeszcze w między czasie ktoś się znajdzie chętny a im więcej nas tym lżej dla budżetu
ODPOWIEDZ