Pytam, bo wydawalo mi sie, ze kojarze droge, ktora miales na promovideo, ale jednak w UK drogi wszystkie takie same i mam wchuj kawalek do Ciebie. Co do promo to propsiki. Dobrze lecisz z tymi bitam
Dzięki chłopaki za komentarze, ciesze się ze brzmienie się podoba bo nad nim aktualnie najwięcej pracuje. Co do monotonności to może rzeczywiście muszę popracować nad jakimiś lepszymi aranżami. Ostatnio niestety poszedł mi laptop, mam tylko nadzieje ze dysk jest cały. Bądź co bądź nie przestaje bracia, big up!
Do obejzenia na moim kanale jest video promomix nadchodzacego materiału, sprawdzajcie to. Plyta za tydzien.
[youtube]pwTYHyKkPBA[/youtube]
RELEASE DATE: 17.06.2015 !! AVAILABLE ON MY SOUNDCLOUD AND BANDCAMP !! INFORMATIONS ON MY FACEBOOK PROFILE ON THE DAY OF ISSUE.
"750 KILOBYTES OF HIP-HOP" Is upcoming beattape/instrumental album made by Polish producer living in United Kingdom - Smoua.
Tracklist:
01. Restless Vibes
02. Golden Years
03. Inspiration 1
04. Dreamy
05. Cosmo Boom Bap
06. Stormy Boom Bap
07. Inspiration 2
08. Single Floppy Shit
09. Single Floppy Jazz
10. For All MC's
11. Inspiration 3
12. Keep Calm (Outro) Part I
13. Keep Calm (Outro) Part II Bonus Track
All beats were done only with Akai S900 Sampler, sequenced by the MPC2000xl. Only 750 kilobytes of memory on each beat.
Okej ziomy, album poszedł do sieci Do sprawdzenia na bandcampie (Tam też download) i moim soundcloudzie. Zapraszam do słuchania!
Tracklist:
01. Restless Vibes
02. Golden Years
03. Inspiration 1
04. Dreamy
05. Cosmo Boom Bap
06. Stormy Boom Bap
07. Inspiration 2
08. Single Floppy Shit
09. Single Floppy Jazz
10. For All MC's
11. Inspiration 3
12. Keep Calm (Outro) Part I
13. Keep Calm (Outro) Part II Bonus Track
Let me take you on the journey to the 90’s boombap era.
All beats were done only with Akai S900 Sampler, sequenced by the MPC2000xl. Only 750 kilobytes of memory on each beat.
All sounds come only from Vinyl Records.
Special thanks for my peep’s - Marc The Drumer, Graf Cratedigger, Zone, for my Girlfriend, Parents and all my friends all over the world!
Ziomy ostatnio rzadko tu bywam wiem, ale nadrobię wasze prodakszyny, poki co wy możecie ogarnąć mój najnowszy Remix ku pamięci mojego zioma Seana Price.
Jesli ktoś ma ochotę sprawdzić dwa ostatnie bity, zapraszam - https://soundcloud.com/smouabits" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow