ej...jaka rozmowa wogóle...heheheheh
@ende - Ja ci kiedys mówiłem of Behringer UFX ale Multimix tez daje radę o ile to jest firewire (UFX moze być USB).
@moskwa -
ende sie zagugerował pewnie wesją firewire
"All this adds up to a simple mixer that can also double as an audio interface, providing up to 18 simultaneous computer audio feeds"
"Given its low UK price, the Multimix Firewire 16 offers extraordinary value for money, and is ideally suited to the musician on a budget who wants to record an entire band at once, while keeping all the tracks separate for later mixing."
Sound on Sound - Multimix Review
Minimum System Requirements:
4,200 RPM hard drive for basic recording (5,400 or higher preferred for multi-track recording and playback) - manual multimixa
widocznie w inMusic nie ma ani jednego programisty który potrafiłby napisać sterownik USB obsługujący kilka wyjśc naraz
@klijent -
1. midi clock nie jest dokładny (24ppq vs 96ppq rozdzielczoś sekwencera w MP - widzisz miejsce na drift ?) a już napewno mniej dokładny głupiego timecode'u, dodatkowo trzeba sie pierdzielić z zostawianiem pół bara wolnego miejsca na początku żeby MC poprawnie zaskoczył.
2. 10 minut zgrywa to tylko chyba jak masz dwa tracki na krzyż w sekwencji o długości < 1min.

. Co jeżeli masz średnio 4 min wałek z powiedzmy 10/15 trackami ?
@wolfset
wtrąciłeś się wogóle z takim tekstem ze mnie zabiło na miejscu

po co ci ren skoro i tak jesteś uzależniony od laptopa wiec mozesz uzywać FL'a albo abletona z jakimś tanim kontrolerem i tez eksportować osobne tracki ? (no offence - tylko taka analogia to twojej wypowiedzi

)
a tak na marginesie to x32, UFX, Mutimix, Venice, ZED, ONYX, StudioLive itd itd itd - to pierwsze kilka "mikserów", które wpadły mi do łba a które pozwalają na wielościeżkową rejestrację

.
@OP
a było sobie taki kupić
http://www.djshop.pl/s233849,behringer-ufx-1204.html
i zmieściłbys się w budżecie
tyle odemnie wtemacie
pis joł tejker end brusz jo her

I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.