Studio vst, problem asio
-
- Padawan
Siema, mam maly problem, oprogramowanie samodzielne z mpc dziala prawidlowo ale gdy ustawiam je jako vst w bitwig studio, nie dziala dzwiek mimo ze mam ustawione sterowniki na asio.
-
- Padawan
Ps. W flstufio jak i abletonie tez nie mam dzwieku cos robie nie tak ale nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi, jedno co mi nie pasuje to wszedzie kaza wlaczyc transport controls w preferencjach a tejze opcji nigdzie nie mam, mam najnowsza wersje oprogramowaniawito662590 pisze:Siema, mam maly problem, oprogramowanie samodzielne z mpc dziala prawidlowo ale gdy ustawiam je jako vst w bitwig studio, nie dziala dzwiek mimo ze mam ustawione sterowniki na asio.
-
- Padawan
Udalo mi sie czesciowo cos zrobit na bitwigu dziala juz normalnie ale przy innych dawach dalej nic, problem lezal po stronie odblokowania vst, mimo ze pokazywal unlock to tak nie bylo, skasowanie plikow w temp/roaming/mpc spowodowalo ze musialem aktywowac jeszcze raz, do tego odinstalowalem caly program mpc i zainstalowalem w domyslnym folderze wraz z akualizacjami.
Takze moze to komus tez pomoze
Takze moze to komus tez pomoze