Zaklepałem już jedną sztukę dla siebie i czekam na ewentualny placek
Tak trochę offtopując to liczę też na to że jeszcze jeden pan z tego forum zagada z Marcinem i w niedługim czasie coś wyskrobie...
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Roman wrote:przyjemne dla ucha!
a tak z innej beczki, jak się sprawdza petent z czyszczeniem wosków wikolem?
Też mnie to zaintrygowało, tym bardziej że chcę wyczyścić winyle dvs
Co do materiału, słuchałem i oglądałem kilkukrotnie bo i videło jest zacne, zwłaszcza motyw z montażem regału z Ikei, który sam niedawno skręcałem
Czekam na całość i życzę powodzenia Tobie jak i Plashowi jako wydawcy:)
Roman wrote:
a tak z innej beczki, jak się sprawdza petent z czyszczeniem wosków wikolem?
wiadomo, że ze zjechanej płyty cudów nie zrobi, ale jeśli chodzi brud i kurz to jak najbardziej polecam.
zachęcam do spróbowania! zwłaszcza, ze wikol kosztuje kilka złotych.
"Coś z niczego" !@#$%^&* system totalnie.Dawno nie słyszałem tak dobrego hiphopu.Kawałek "wali się ten świat" to czysta poezja...reszta na bardzo wysokim,dojrzałym poziomie...
wiec czekam na twoje produkcję.koniec ze skromnością - robisz zajebiste rzeczy!więc oczywiście czekam niecierpliwie na płytę!
Phat Vibez Records - nowa mocna wytwórna się szykuje
EasyB wrote:A wosku nie planujecie?? W wosk bym sie zaopatrzył z chęcią!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
narazie nie. w wosk trzeba jednak dużo pieniędzy włożyć. na start cd ja myślę, że na winyle jeszcze przyjdzie pora
djfunnynut wrote:"Coś z niczego" !@#$%^&* system totalnie.Dawno nie słyszałem tak dobrego hiphopu.Kawałek "wali się ten świat" to czysta poezja...reszta na bardzo wysokim,dojrzałym poziomie...
wiec czekam na twoje produkcję.koniec ze skromnością - robisz zajebiste rzeczy!więc oczywiście czekam niecierpliwie na płytę!
Phat Vibez Records - nowa mocna wytwórna się szykuje
haha dzięki za Coś z niczego miło to słyszeć
ja raczej skromny jestem, więc ciężko będzie
via Phat Vibez Records
Can I Kick It? now you CAN!
Od dziś można nabyć świeżutkie CD w następujących sklepach:
- Records Dillaz/Kraków ul Berka Joselewicza 11
- BC24 /Kraków ul Bożego Ciała 24
- 12 Cali /Katowice ul Andrzeja Mielęckiego 6
Będziemy wysłać płyty jeszcze do kilku innych sklepów o czym będziemy Was jeszcze informować.Przypominamy że jest tylko 300szt krążka...