Witam, czy ktos z forumowiczow ma gotowy plik template do fl studio 10, taki aby działaly pady ni maschine mk1 w fpc w fl 10? dzieki z gory za wrzute. Pozdrawiam.
Ale ja nie mam maszyny a templaty szukalem pod inne controlery i klawiaturę sterującą. Było tam tego trochę i do maszyny też widziałem. Zapytałeś tam na forum?
Napisalem do suportu, zobaczymy czy pomoga, na necie nigdzie nie moge znalezc tego template powinni to miec na swojej stronce, coraz bardziej sie zniechecam do maschine i chyba sie przezuce na jakas mpc standalone.
Support przyslal mi takie rozwiazanie http://www.native-instruments.com/en/su ... fl-studio/
z ktorego juz korzystalem wczesniej, i dalej nic jak wchodze do fpc to po wcisnieciu przykladowo na pad 1 otwiera mi sie mixer z fl studio i podswietla mi sie channel 1, i pozniej analgoczinie pad 2 to chanel 2 itd. NIe mam pojecia jak to zrobic zeby pady z ni maschine odpalaly mi te same pady w FPC... Bardzo prosze forumowiczow o pomoc. Z gory dziekuje.
Próbowałeś opcji link to controler ?Tam w Fpc wybierasz np.pad 1 klikasz prawym przyciskiem myszy i wybierasz opcje link to controler a potem w maschine wciskasz pad do ktorego chcesz przypisać itd.nie wiem czy pomoże,ale warto spróbować