Cześć wszystkim

Jesteś nowy? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.
ODPOWIEDZ
prosilence
Padawan

Jestem Mariusz vel Prosilence jak kto woli. Od kilku dni jestem posiadaczem MPC studio.. Do tej pory pracowałem i wciąż pracuję na Abletonie.. Trudna przesiadka.. Mam nadzieję że uda mi się to wszystko ogarnąć. Mam jeszcze pare gadżetów do swojej zabawy. Midi Axiom 49, monitory m-audio BX5, interfejs scarlett 2i2 i gramofon JVC do samplowania.. Oczywiście to wpięte w dość mocnego kompa na windzie. Gatunek to głównie bity, ale jak mam zajawkę to gram co danej chwili mnie nakręci :) Mieszkam w Świdnicy na dolnymśląsku i stary jestem hehe 36 lat
Tak przy powitaniu od razu pytanko.. Czy jest ktoś kto ogarnia temat MPC studio współpracującego z Abletonem ?
Awatar użytkownika
CarolYo
Pad4

Yo! witaj na forum.
Dużo zajawki, nauki i dobrej zabawy z bitami!
MPC takes me to outher SPACE!!
https://soundcloud.com/carolyo" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
pietruh
Pad12

Siema, nie wiem kto się bawił tutaj w takie combo studio+ableton niestety. Ale może ktoś się zgłosi ;)
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Awatar użytkownika
Santiago
Pad4

Siemka :)
http://soundcloud.com/santiago-23" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
dudi
Pad16

Hej panie!
prosilence pisze:Gatunek to głównie bity, ale jak mam zajawkę to gram co danej chwili mnie nakręci :)
Bity :niepewny: ale jakie? Rapik, dramy, techniawy, hałsy?
prosilence pisze:Czy jest ktoś kto ogarnia temat MPC studio współpracującego z Abletonem ?
Załóż osobny wątek w odpowiednim dziale, to może prędzej się ktoś znajdzie, bo jednak Studio nie jest mega popularnym kontrolerem.
prosilence
Padawan

Hejka
Bity miałem na myśli oczywiście podkłady pod rapsy ..
Co do tematu o MPC studio i Abla na pewno się odezwę w innych postach ..

Pozdro
ODPOWIEDZ