Interfejs jedynie do latencji

Potrzebujesz interfejsu, monitorów, słuchawek? Masz inne pytania? Zadaj je tu.
Post Reply
yopietri
Pad2

Siema myslalem czy nie uzbierać na interfejs (jedynie by polepszyć dźwięk i zmniejszyć latencje, nic więcej) uzywam nanoPAD2 od Korga, moze zmienie go za jakiś czas na MPD jakies więc jedynie do interfejsu podłączył bym właśnie pady i głośniki (chyba głośniki haha)
Fl studio 12 mam więc bawienie sie z asio próbowałem ale nie zadawala mnie to i tak w stuprocentach. MAM LAPTOPA! Więc karta interfejs odpada. Chętnie wyłapie używany, podacie jakieś sprzęty i ceny? yoo pozdro
kazmisz
Pad3

Siemanko,
Ja mogę polecić to co mam czyli presonus audioBox USB, osobiście jakość tego interfejsu mnie zadowala , cena tego sprzętu to 400 zł jeśli celujesz w tą półkę cenową to polecam, kupowałem go z myślą też o zasilaniu Phantom 48v .
Pozdro Man

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
yopietri
Pad2

kazmisz wrote:Siemanko,
Ja mogę polecić to co mam czyli presonus audioBox USB, osobiście jakość tego interfejsu mnie zadowala , cena tego sprzętu to 400 zł jeśli celujesz w tą półkę cenową to polecam, kupowałem go z myślą też o zasilaniu Phantom 48v .
Pozdro Man

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Znalazlem ogłoszenia za 300 i 350 plnów. Mysle ze nie stac mnie na więcej więc spoko, dobra opcja póki co ziomeczku :) teraz wystarczy zaoszczędzić na drożdżówkach w szkole i uzbierać haha :D
MadBullBeats
Pad6

Ja od siebie polecam Ci Focusrite Scarlett 2i4 u mnie dobrze się sprawdza plus dostaniesz pare niezłych pluginów :V Co do wymiany na Mpd to już lepiej dozbieraj na jakieś monitory studyjne a będziesz zadowolony fest - ja pierwsze co kupiłem to Mpd18 potem interfejs i monitorki i byłem wniebowzięty
yopietri
Pad2

KlijentEastwood wrote:Ja od siebie polecam Ci Focusrite Scarlett 2i4 u mnie dobrze się sprawdza plus dostaniesz pare niezłych pluginów :V Co do wymiany na Mpd to już lepiej dozbieraj na jakieś monitory studyjne a będziesz zadowolony fest - ja pierwsze co kupiłem to Mpd18 potem interfejs i monitorki i byłem wniebowzięty
Mordo, 700złotówek na jakikolwiek cel to u mnie tak jak dla Was (zarabiających) 2 tyś.
C=( C=( C=(

Co do Scarletta to naczytałem się dużo o tej skrzynce. Dużo pozytywnych opinii. Fajnie by było to mieć, gdybym złapał tanią używkę to fajnie, inaczej lipa :/
MadBullBeats
Pad6

Używka też będzie Ci służyć napewno - powodzenia
yopietri
Pad2

KlijentEastwood wrote:Używka też będzie Ci służyć napewno - powodzenia
Dziękóweczka, pozdro panowie ;)
Post Reply