Jeden sprytny operator lutownicy
- MadBullBeats
- Pad6
Siemka szukam gościa z UK co dobrze operuje lutownicą i takową posiada - chcę wymienić wszystkie tact switche w mojej poczciwej 2KXL - switche już mam - kwestia ceny,dogadamy się napewno - elo
- DonPadzior
- Admin
mógłbym cię ustawić w kolejce w przyszłym miesiącu jak coś ale nie chcę nic obiecywać bo mam dwie s950, jedną s1000 i jedną s2000 do zrobienia z czego jedna s950 jest w takim stanie że praktycznie trzeba zrobić ją od zera
.
Padnięte filter capy, urwany record pot, display do wymiany, switche, rozkalibrowane rec ampy i outy, ledy do wymiany + przedni panel do pomalowania (do tego to nie wiem czy się zabiorę bo jeszcze nie zrobiłem researchu jak dobrze zrobić screen printing). Na to wszystko dochodzi zwykła szara dzienna robota "od - do" więc jak coś to wal na fejkbuku bo tutaj ostatnio wpadam gościnnie..... ehhhhh....życie

Padnięte filter capy, urwany record pot, display do wymiany, switche, rozkalibrowane rec ampy i outy, ledy do wymiany + przedni panel do pomalowania (do tego to nie wiem czy się zabiorę bo jeszcze nie zrobiłem researchu jak dobrze zrobić screen printing). Na to wszystko dochodzi zwykła szara dzienna robota "od - do" więc jak coś to wal na fejkbuku bo tutaj ostatnio wpadam gościnnie..... ehhhhh....życie

I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- MadBullBeats
- Pad6
Poszedł temat na fb hołmieeeee 

- MadBullBeats
- Pad6
Zależy gdzie stacjonujesz