Jak w temacie, igła tak jakby odbija, chce zmienić rowek i dziwnie ją rzuca. Na każdej płycie w dosyć podobnych miejscach. Wkładka GT.
Dochodzi do pewnego momentu kiedy zaczyna się nieustanne zapętlanie
Nacisk 2,5g anti-skate na 0 (według manuala)
Ramię chodzi z dziwnym oporem a pokrętło od ant skate rusza się razem z ramieniem
Sprzedający mówił, że sprawdzał i było ok. Co jest na rzeczy? Bo już mnie szlak trafia
" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Numark tt 1625 zapętla dany fragment
- dejfid
- Pad2
Pasek w napędzie rozluźnił się pewnie. Oddaj na wycenę.
to był twój ostatni raz - dostałeś juz zbyt wiele upomnień (publicznych i prywatnych) - od dzisiaj zacznij ważyć słowa i czyny, ponieważ kolejna brednia wypluta przez ciebie zaoowocuje banem. To czy będzie to ban miesięczny czy bezterminowy to zależeć będzie od mojego poranka danego dnia a ostatnimi czasy moje poranki są wczesne i c****we.
//TTP
to był twój ostatni raz - dostałeś juz zbyt wiele upomnień (publicznych i prywatnych) - od dzisiaj zacznij ważyć słowa i czyny, ponieważ kolejna brednia wypluta przez ciebie zaoowocuje banem. To czy będzie to ban miesięczny czy bezterminowy to zależeć będzie od mojego poranka danego dnia a ostatnimi czasy moje poranki są wczesne i c****we.
//TTP
- MadBullBeats
- Pad6
Sorry za offtop - tak czytałem Twoje posty @dejfid i nie mam pojęcia o co w nich chodzi - kompletnie nie na temat w większości postów burzysz pomocny system forum,pisać bo pisać to każdy może - więc zluzuj ziom a i tak myślę,że w tym momencie dostałeś bana za ZLUZUJ do @ttp
- DonPadzior
- Admin
dejfid pisze:zaskoczę Cię
Piszę aby tacy jak ty nie musieli rozumieć i dostali wszystko podane na tacy. Piszę, na tym polega forum. Piszę, miałem już się powstrzymać.. proszę o litość ;-)
[youtube]Jj_K6bGQIfM[/youtube]
...miesiąc
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- AdeRbeats
- Pad2
Możesz zamykaćpietruh pisze:Dobrze, że da się to naprawić. Mogę zamknąć temat czy jeszcze coś jest do wyjaśnienia AdeR?
PS. TTP śmiałem się bardzo głośno oglądając ten filmik
Padzik z filmem pojechałeś Xd
Jeszcze dodam, że gościa nagle 'olśniło', także uczymy się na błędach Adriana i nie ufajmy za bardzo sprzedającym