Witajcie !!
Tak jak w temacie sprawa tyczy się mpc1000 i połączenia za pomocą kabli midi klawiatury axiom 25. Mam z tym mianowicie problem, podłączeniu i u stawieniu midi w mpc klawiatura nie odbiera i nie wysyła sygnału. A chciał bym na niej wgrywać akordy.
Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić, ustawić ? Nadmienie ze nie posiadam instrukcji do mpcki i axiom-a.
Z góry dzieki za pomoc.
ps. tematy które są na forum przejrzałem wszystkie i nie pomógł mi żaden
MPC1K+Axiom25
- DonPadzior
- Admin
przełącz z usb midi na midi po kablu, jak się to robi dowiesz się z instrukcji której nie posiadasz ale w 5 sekund możesz ściągnąć ze strony m-audio. Informacje ci potrzebne są na stronie 8 i 11. bez obrazy (bo po takich tekstach ludzie z reguły się obrażają) ale ludzie są zbyt leniwi i chcieliby wszystko mieć podstawione pod ryj na srebrnym talerzu. Znudziło mi się rozwiązywać problemy innych ale zawsze jestem gotów naprowadzić na dobrą scieżkę
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
-
- Padawan
O ile jest to dobra instrukcja bo jest. To nie jestem w stanie tego ustawić porostu nie mam pojęcia dla czego
http://www.indiana.edu/~audioweb/T452/Axiom25_UG.pdf
http://www.indiana.edu/~audioweb/T452/Axiom25_UG.pdf
- DonPadzior
- Admin
25-note version:
Press the Advanced button.
Press the MIDI Out key to activate MIDI Out from USB.
You will see a MIDI plug symbol appear on the LCD display.
To turn MIDI Out from USB mode back off, repeat these steps. When you do this, the MIDI plug symbol
disappears
Press the Advanced button.
Press the MIDI Out key to activate MIDI Out from USB.
You will see a MIDI plug symbol appear on the LCD display.
To turn MIDI Out from USB mode back off, repeat these steps. When you do this, the MIDI plug symbol
disappears
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.