Siemanko,
od jakiś 3 dni baruje się z problemem który pojawił się nagle nie wiedzieć z jakiego powodu, jednego dnia wszystko pięknie działało klepałem sobie biciwo, kiedy na drugi dzień załączam kompa, MPC Studio, MPC Software i w głośnikach słysze buczenie, ale ok ściszyłem delikatnie buczenie ustało, pomysłałem jakieś chwilowe problemy po włączeniu pregramu pewnie. Wlączam gramulca (reloop RP2000M) zarzucam placka, płyta się kręci patrze na nią jeszcze chwilę bo lubię, i zalączam sample rec i tutaj kolejny problem nie dociera do MPC software żaden dzwięk z gramulca.
Pomyślałem że zapewno rozdupcył się mikser (Vestax PCM-05 pro II), przepinam wszystkie przewody, zapinam spowrotem, sprawdzam wejścia no i wygląda na to, że jest ok. Pomyślałem sprawdzę czy inny program łapie sygnał z gramofonu, włączyłem audacity, żadnego buczenia, dzwięk zgrany tak jak być zgrany powinien. Przeinstalowałem MPC Software, stery od Audioboxu i nadal to samo, nie wiem ocb już może ktoś by poradził co może być jeszcze nie tak. Sytuacja jest dość patowa al emoże ktoś pomoże.
Czekam na jakieś porady.
Pozdrawiam
MPC Software Problem, buczenie, nie zgrywa sygnału INPUT
- MadBullBeats
- Pad6
Dużo zostało wyjaśnione,wychodzi na to że samo się naprawiło 

- kazmisz
- Pad3
Zapomniałem właśnie napisać, że dzięki za pomoc
doszedłem do wniosków ze problem jest z interfejsem lub mikserem jednak lub MPC software, choć przeinstalowalem wszystko na innego kompa i sytuacja jest taka sama, ale oto jak radzę sobie z problemem, w momencie jak nie zgrywam płyty odlaczam przewód input od interfejsu i wtedy żadne buczenie nie występuje a jak chce zgrać coś z placka to wyciszam wyjściowy sygnał z kompa i podłączane input do interfejsu, póki co muszę jakoś tak dzialac chyba że faktycznie ktoś ma jakiś pomysł co może być z tym fantem to porada dalej mile widziana, no ale z braku laku i funduszu póki co na nowy interfejs to potrzeba matką wynalazku