jak usunac sekwencje ?

Pytania i opinie dotyczące MPC500.
ODPOWIEDZ
Rene22
Padawan

witam od niedawna mam mpc i nie ogarniam zbytnio moglby ktos mi napisac jak uswa sie sekwencje bo kazda zajalem jak probowalem sam ogarnac :/
Awatar użytkownika
czarnobrody
Pad4

Nie mam mpc 500 więc nie wiem, ale kurcze.. W tym dziale masz przypięty manual do 500, na pewno z łatwością znajdziesz w nim to czego szukasz.
https://soundcloud.com/czarnobrody
sp 404 ninjah
Rene22
Padawan

chodzi o to ze niby po wlaczeniu mpc powinna byc czysta zadna nagrana sekwencja
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin

Pousuwaj wszystkie sekwencje z folderu autoload
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Rene22
Padawan

jak wejsc do tego folderu mam podlacyzc do pc przez usb czy jak ?
beatshowbrothers

Żeby usunąć wybraną sekwencję wykonaj następujące kroki:

1. Naciśnij przycisk [SEQUENCE], aby upewnić się, że jesteś w trybie SEQUENCE.
2. Naciśnij przycisk [PARAMS] i przewiń używając koła [DATA] w górnym polu ‘Parameter’, aby wybrać Delete Sequence.
3. Wybierz pole ‘Sequence’. Użyj koła [DATA], aby wybrać sekwencję, którą chcesz usunąć.
3a. Aby usunąć wszystkie sekwencje w polu sequence wybierz 00 - DELETE ALL obracając koło [DATA] zgodnie z ruchem wskazówek zegara dopóki nie miniesz 99th sequence
5. Naciśnij przycisk [DO IT], aby usunąć sekwencję.

Żeby usunąć wszystkie sekwencje wykonaj te kroki:

1. Naciśnij przycisk [SEQUENCE], aby upewnić się, że jesteś w trybie SEQUENCE.
2. Naciśnij przycisk [PARAMS] i przewiń używając koła [DATA] w górnym polu ‘Parameter’, aby wybrać Delete Sequence.
3. Aby usunąć wszystkie sekwencje w polu sequence wybierz 00 - DELETE ALL obracając koło [DATA] zgodnie z ruchem wskazówek zegara dopóki nie miniesz 99th sequence
5. Naciśnij przycisk [DO IT], pojawi się komunikat ostrzegający że zostaną usunięte wszystkie sekwencje.
6. aby potwierdzić że chcesz usunąć wszystkie sekwencje naciśnij jeszcze raz przycisk [DO IT].

Kolejną kwestią jest to że domyślnie funkcja Autoload, która ładuje fabryczny program i funkcję demo automatycznie, kiedy włączysz MPC500, jest włączona.

Aby wyłączyć automatyczne ładowanie sekwencji demo:

1. Przejdź na stronę LOAD naciskając przycisk [MODE], a następnie [PAD2] (LOAD).
2. W polu ‘Type’, wybierz Load. (lewe pole)
3. W polu ‘Select’, wybierz Autoload.
zostanie wyświetlone okno Load setup
4. Aby wyłączyć Autoload w polu ‘Autoload’, wybierz OFF. Następnym razem MPC500 po włączeniu nic nie załaduje.
ODPOWIEDZ