Siemaaaaaaaa wszyscy!
Jak tam u Was wygląda życie po za muzyką i bitami?
Większość z Was pewnie ma bardzo ciekawe życie, hobby i zainteresowania które nie wiąże się z bitami. Pochwalcie się! Mógłbym to napisać w "Przedstaw się" ale najwyżej zostanie przeniesione. Ja od małolata (w sumie dalej małolat jestem haha) interesuje się sportami walki, od doooobrych kilku lat trenuję muay thai (po januszowemu boks tajski) od kilku lat też uczęszczam regularnie na turnieje i mistrzostwa.
Po za walkami jestem wiernym fanem Philadelphi 76ers, obecnie przez wielu uważanej za jedną z najgorszych drużyn w NBA.
Zdrówka i piszcie! 5
Zainteresowania i życie po za muzyką!
- yopietri
- Pad2
Mój brat kiedyś miał zajawke zeby śmigać po lanach jak szalony, mnie to nie kręci tak bardzo jak rówieśników. 5!AdeRbeats pisze:Interesuje się e-sportem. Cs-Go te sprawy
Parę lanów na koncie ale teraz raczej rekreacyjnie raz na jakiś czas
#rap_is_love_rap_is_live [emoji14]
- yopietri
- Pad2
erpegi papierowe dobra sprawa, kiedys mialem zajawe zeby troszkę sie tym zająć po przeczytaniu paru książek ale chęci minęły. Nietuzinkowe zajęcie więc propspietruh pisze:Szeroko pojęty Game Dev. Kupuję sprzęt i mam zamiar zająć się Sound Designem.
No i tradycyjnie gry, książki - i ich połączenie gry RPG [tak te papierowe].
- czarnobrody
- Pad4
Studia, montaż filmu i skateboardowa zajawka, która trwa niezmiennie od dziecka
https://soundcloud.com/czarnobrody
sp 404 ninjah
sp 404 ninjah
- MadBullBeats
- Pad6
Skateboarding zawsze na propsie,dalej potrafię zrobić 360 flipa czy half cab heela ,tego się nie zapomina...a teraz odnawiam grę w kosza i boks,ale tylko rekreacyjnie bo czas i życie nie pozwalają na full opcje,staram się też ćwiczyć na siłce regularnie i to tyle z zajęć po za bitami
- yopietri
- Pad2
Warriors nie no, props oczywiścieMadBullBeats pisze:Skateboarding zawsze na propsie,dalej potrafię zrobić 360 flipa czy half cab heela ,tego się nie zapomina...a teraz odnawiam grę w kosza i boks,ale tylko rekreacyjnie bo czas i życie nie pozwalają na full opcje,staram się też ćwiczyć na siłce regularnie i to tyle z zajęć po za bitami
Tak na marginesie, jest tu jakimś writerem haha? rzadko chyba bitmejking + writer, ale ciekaw aż jestem bo sam lubię coś zmalować srebrem
Ostatnio zmieniony 21 lip 2016, 10:39 przez Ryba, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Edytuj posty
Powód: Edytuj posty
- yopietri
- Pad2
Motocykle wziuuuuuum haha, pieknie Nigdy się z strzelaniem nie spotkałem więc mega props za nietuzinkowość! 5Ryba pisze:Najwiecej czasu to poświęcam rodzinie i pracy w wolnych chwilach prócz muzyki to strzelnictwo sportowe
Od niedawna powróciłem do jazdy na MC
5!
- pietruh
- Pad12
Dawno i chyba nie prawda ale uwagę nadal zwracam na ściany jak gdzieś jestem.yopietri pisze:
Tak na marginesie, jest tu jakimś writerem haha? rzadko chyba bitmejking + writer, ale ciekaw aż jestem bo sam lubię coś zmalować srebrem
Mam DVD z Awanti i Gangbangiem ale mi słońce zepsuło ;_; nie mogę obejrzeć ponownie.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
- yopietri
- Pad2
taka odpowiedź mnie satysfakcjonujePrzem pisze:narkotyki, seks i rock&roll
edit
no i alkohol
Bydgoszcz = puf? wosk? aids?pietruh pisze:Dawno i chyba nie prawda ale uwagę nadal zwracam na ściany jak gdzieś jestem.yopietri pisze:
Mam DVD z Awanti i Gangbangiem ale mi słońce zepsuło ;_; nie mogę obejrzeć ponownie.
edit: (zapomialem o hotsie)
edit2: ojjj wybacz administracjo że w poprzednim poscie tego nie napisałem