Siemaneczko, tutaj Artur. Mój pseudonim muzyczny to Auak.
Mam 19lat rocznikowo.
Zajmuje się muzyką od 1gimnazjum.
Miałem dużo przerw, ale wróciłem do tego. Chce wrócić z wielkim hukiem, jak reverb nałożony na snare, czy też kick 808 podkręcony parametrem niskich i średnich częstotliwościach.
Jestem palantem, jak w sumie tutaj każdy(XD). Ogólnie zaciekawiło mnie te forum, bo tematyką przednią jest (MPC).
Mam swój sprzęt, a ogólnie moim sprzętem jest keyboard za 300zł z aldika i midi/kontroler (akai mpk mini 2).
Czemu założyłem tutaj konto?
Założyłem, tutaj konto z myślą, że znajdę rówieśników, czy też zrzesników muzyki na MPC.
Moim priorytetem, jest muzyka. Jeśli chodzi o MPC, jest tylko jeden król (Araabmuzik)
yyyyyyyy
Miło was poznać i mam nadzieje, że z chęcią, będzie mi się z wami pracowało, czy też komentowało
PIS JOŁ
Witam i o kwit pytam XDDDD
- pietruh
- Pad12
Wszystko fajnie ale araab może buty czyścić kilku osobom z forum. Poszukaj w dziale 'twoja muzyka' było kilka live'ów.Auak pisze:Jeśli chodzi o MPC, jest tylko jeden król (Araabmuzik)
A no i cześć.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
- czarnobrody
- Pad4
@moskwa
Chociażby Klijent albo Markowy. Tak całokształtowo, bo zadnego live nie widziałem od nich
A no i witoj ahoj
Chociażby Klijent albo Markowy. Tak całokształtowo, bo zadnego live nie widziałem od nich
A no i witoj ahoj
https://soundcloud.com/czarnobrody
sp 404 ninjah
sp 404 ninjah
- Santiago
- Pad4
Siemka
http://soundcloud.com/santiago-23" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
-
- Pad2
Siema siema! Ja mam rocznikowo 20 więc witam witam Jak już mówisz o Araabie to chyba nie sprawdziłeś Jerremiego Ellisa. Gościu zjada Araaba jednym palcem a jeśli już mówicie o forum, to na przykład live act na beatbattle poznan od Odme gra mi w głowie do dzisiaj
- MadBullBeats
- Pad6
David "Fingers" Haynes,Exile też kozak jeżeli chodzi o live sety,Araab też mega popisy wali,ale bity ma cienkie jak jego sample z Cascady ,siemka witamy na forum i czekamy na bity mam nadzieję odbiegające od stylu bitów Araaba
Witam.
Tekst o ARAAB Muzik zmusił mnie do wpisu... On jest cienki jak bolka trampki. kojarzy mi się z pieśnią Afro kolektyw tam gdzie murzyn w refrenie bił w kokos ;-) uwazam, ze jak siedzę sobie wieczorem sam w domu i po trzech godzinach klepania wpadam w trans to jestem lepszy od niego ;-) a to dopiero początki... jakieś 4 miesiące klepię ze dwa razy w tygodniu. zobaczymy za jakieś dwa lata - tyle sobie daje zazwyczaj na naturalną nauke naturalnych rzeczy, bo klepanie czy w kokos, czy w perkusję, czy w pady jest naturalną czynnością.. tak mi się wydaje ;-)
Tekst o ARAAB Muzik zmusił mnie do wpisu... On jest cienki jak bolka trampki. kojarzy mi się z pieśnią Afro kolektyw tam gdzie murzyn w refrenie bił w kokos ;-) uwazam, ze jak siedzę sobie wieczorem sam w domu i po trzech godzinach klepania wpadam w trans to jestem lepszy od niego ;-) a to dopiero początki... jakieś 4 miesiące klepię ze dwa razy w tygodniu. zobaczymy za jakieś dwa lata - tyle sobie daje zazwyczaj na naturalną nauke naturalnych rzeczy, bo klepanie czy w kokos, czy w perkusję, czy w pady jest naturalną czynnością.. tak mi się wydaje ;-)