[soundcloud]https://soundcloud.com/dziewi-tna-cie30 ... 9sty-remix[/soundcloud]
[soundcloud]https://soundcloud.com/dziewi-tna-cie30 ... e300-dirty[/soundcloud]
sprawdzcie moje remixiki zachecam do krytyki i probsow 2pac biggie jarule dirty wersja czysta zostawiam dla siebie fuck em all w wersji oldschool z basem do samochodu
2x pac dla wybrednych i oldschoolowcow:)
Łatwiej jest wstawić BigL niż Tupaca... Tupac niemal śpiewa ;-) Ciężko mi obiektywnie ocenić, ponieważ w sumie po Michael`u Jacksonie 1988 potem było 2live crew, a następnie 2pac (chyba 1993 pierwszy raz mi było dane go usłyszeć) i tak po przypieczętowaniu swojej klasy albumem All Eyez on Me.. ktoś go ustrzelił. Ciężko mi ocenić jakikolwiek remix.. All Eyez On Me the best album ever z różnych względów. Był bardziej przełomowy w historii muzyki niż komukolwiek może się wydawać. W skrócie. Trochę się wyrwałeś jak z motyką na księżyc z tym 2paciem ;-)
Jakby 2pac żył to wszystko byłoby inne ;-)
Podobna sytuacja jak z Minnie Riperton. Niesamowity głos. Skala, która zasługiwała na wzmiankę w księdze rekordów Guinnessa... Jakby nie zmarła młodo to Beyounce mogłaby ssać razem z Maryją od Karejów ;-)
Polecam Minnie.... Insie My Love np. po pierwszej nucie tego wierszu od razu masz przed oczami kilka produkcji na tym samplu.. peace
Jakby 2pac żył to wszystko byłoby inne ;-)
Podobna sytuacja jak z Minnie Riperton. Niesamowity głos. Skala, która zasługiwała na wzmiankę w księdze rekordów Guinnessa... Jakby nie zmarła młodo to Beyounce mogłaby ssać razem z Maryją od Karejów ;-)
Polecam Minnie.... Insie My Love np. po pierwszej nucie tego wierszu od razu masz przed oczami kilka produkcji na tym samplu.. peace
W skrócie to własnie miałem na myśli, co pietruh zauważył. ech.. ten syndrom !@#$%^&*.. filozofa.. i weź tu żyj ;-)
-
- Pad1
Nie wiem ile sluchasz 2paca ale masz racje z tym ze ciezko jest dorownac oryginalnym produkcjom.... jednakze ja moglbym grac w jaka to melodia po jednej nutce jesli chodzi o dyskografie paca i oryginaly mi sie ponudzily teraz jestem na etapie przetwazania remixow;) co do tego czy jest dobry fit vokali do bitu - pewnie nie;D a beda jakies dobre slowa na temat tego co zrobilem czy to w sumie dno dla was?
Jest takie pojęcie jak "obiektywizm". W ocenianiu jakiegokolwiek wyrywu w jakiejkolwiek dziedzinie sztuki to pojecie staje się gówno warte. Skoro nie można czegoś ocenić obiektywnie to pewne jest, że nie jest to dno ale też nie jest to zapewne masterpiece.
A teraz w skrócie. Jakby było dno np. wg. mnie to bym tak właśnie napisał ;-) nie jest dno. Wyrwanie się z motyką na księżyc świadczy o tym, ze jesteś ambitny i się nie poddasz. ;-)
A teraz w skrócie. Jakby było dno np. wg. mnie to bym tak właśnie napisał ;-) nie jest dno. Wyrwanie się z motyką na księżyc świadczy o tym, ze jesteś ambitny i się nie poddasz. ;-)
-
- Pad1
Mowisz jakbys mnie znal jeszcze o mnie uslyszycie ps: musze popracowac nad skromnoscia pozdro