Korg Poly 800 lub Roland JU 06

Pisz tutaj jeśli chcesz kupić coś do swojego studia.
Regulamin forum
1. Zabronione jest podbijanie wątków własnymi postami, które nie zawierają nowych lub dodatkowych informacji.
2. Tematy, które są nieaktywne powyżej trzech miesięcy zostaną zamknięte i przeniesione do kosza. W celu odblokowania tematu należy skontaktować się z administracją forum.
ODPOWIEDZ
DirtyDrumzStudio
Moderator

Jak wyżej
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin

ja toże :/ uciekł mi jeden z ebay'a przedwczoraj razem z m1 w racku :( :( :(
są dwa poly 61 na które mam ochotę ale odbiór osobisty, a nie chce mi się za 300 funta dymać przez pół wyspy.
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
DirtyDrumzStudio
Moderator

Chciałbym mieć oryginalnego Juno 60 ewentualnie 106 ale ceny ktore osiagaja te maszyny sprawiaja ze co najwyzej moga mi sie one przysnic
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin

[youtube]fwMFyp3pHOU[/youtube]

dlatego postanowiłem kupić deepmind'a - bazowany jest na juno ale wiele nowszy i za mniej więcej ten sam hajs. Generalnie chodzi mi o to że się trochę boje że taki stary sprzęt może się na mnie zesrać w każdej chwili :)
dobra koniec...bez offtopa :D :D :D
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Specter
Pad1

totepady pisze:[youtube]fwMFyp3pHOU[/youtube]

dlatego postanowiłem kupić deepmind'a - bazowany jest na juno ale wiele nowszy i za mniej więcej ten sam hajs. Generalnie chodzi mi o to że się trochę boje że taki stary sprzęt może się na mnie zesrać w każdej chwili :)
dobra koniec...bez offtopa :D :D :D
a nie jest tak, że jak się beh zesra to pójdzie na żyletki a Juno w razie czego naprawisz w tydzień? Sam mam nowego JU-06 i na oryginał bym wymienił od ręki, ale nie powiem deepmind też kusi ;)
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin

Tylko jak ci w Juno padnie któryś DCO albo Voice Chip (te często padają ze względu na wiek) to będziesz się miesiącami bujał żeby znaleźć części które są "in stock" albo będziesz je sprowadzał ze stanów. Jak ci się Behringher zrypie to części masz pod ręką i byle elektronik ci się podejmie wymiany, zresztą w tym Deepmindzie więcej Midasa i Klark Technika niż Behringera. Widziałem go jak się jeszcze nazywał Phat12 i powiem że za taką cenę to nawet ujdzie chociaż widać gdzie w paru miejscach cieli koszta hehehh
ODPOWIEDZ