SMN WaxEaters Beat Session Vol. 2.

czyli pierdzioszenie o szopenie
ODPOWIEDZ
waxeaters
Padawan

Druga edycja SMN WaxEaters Beat Session !
Pierwsza edycja wypaliła super - wiedzieliście że VOL 2 będzie i jest. Z naszej strony postaramy się by było lepiej.
W skrócie - zapraszamy każdego producenta i fana produkcji na dzień z bitami.

Link do wydarzenia: " onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow

Gdzie i kiedy?
Live Room w Szkoła Muzyki Nowoczesnej - 14 Stycznia 2017 - Godzina 14:00. Wstęp jest darmowy.

Kto może przyjść ?
Każdy może przyjść popatrzeć, każdy producent może przyjść podziałać.

Co się będzie działo jeszcze oprócz bitów?
Na pewno jak poprzednim razem będzie prowadzony warsztat pokazujący kulisy pracy zaproszonego przez Nas producenta - a jest nim Urb a.k.a. Urbek (Dinal) który zabierze ze sobą MPC 3000 i pokaże swój system pracy.

Co muszę wziąć ze sobą jako producent?
Nie zapomnij swojego MPC, MPD, Maschine, Ableton Push czy cokolwiek na czym tam działasz - laptop też może być. Słuchawki oraz kabel do podłączenia się do miksera mile widziane.
Nie musisz brać sampli bo udostępnimy naszą kolekcję winyli, gramofony, systemy - każdy amator samplingu znajdzie coś dla siebie. Zapewniamy także pyszną wodę z darmową dolewką (DUŻO ZOSTAŁO Z 1 EDYCJI).

Jaki cel?
Robimy bity, gadamy, wymieniamy się pomysłami, obgadujemy raperów. Co chyba najważniejsze - poznajemy się i poznajemy techniki naszej pracy - jedna z osób fajnie zauważyła że dużo osób robi na FL studio i każdy robi inaczej :) (Wiesz, że wiem, że mówię o Tobie :P)

Daj Nam znać czy przyjdziesz, z kim przyjdziesz i czy bierzesz jakiś sprzęt do czego zachęcamy - na fanpage WaxEaters lub waxeaters@gmail.com

Do zobaczenia :)
Awatar użytkownika
pietruh
Pad12

Daleko ten Wrocław... :/
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Oszuu
Pad1

Polecam te szkołę! :)
DirtyDrumzStudio
Moderator

I ja rownież polecam ;)
Oszuu
Pad1

A no i tym razem będę :)
Awatar użytkownika
grafcratedigger
Pad1

o! byłem tam!
Awatar użytkownika
buhy
Padawan

No no, wygląda to naprawdę świetni ;)
Tworzymy potwory w nadziei, że nauki zawarte w opowieściach o nich posłużą nam za wskazówkę, gdy napotkamy na najgorsze okropności w świecie realnym.
DirtyDrumzStudio
Moderator

grafcratedigger pisze:o! byłem tam!
I ja również !
ODPOWIEDZ