jeżeli masz zarejstrowany sprzęcior od Novation lub Focusrite'a to możesz sobie za darmoszkę ściągnąć jedną z czterech wtyczek ADDICTIVE KEYS.
Więcej info na twoim koncie novation lub focusrite. Jeżlei jednak masz dwa osobne konta
Jedno Focusrite'a i jedno Novation to możesz złapać dwie wtyki
Ja wczoraj zgarnąłem Mark One i Electric Grand.
W zasadzie piszę o tym tylko dlatego że mało kto wie że focusrite co miesiąc robi takie promo i wrzuca na konta różne wtyki a te dwie akurat pomimo iz stare to wg mnie sa naprawdę warte uwagi.
[youtube]irZqs4S7UlU[/youtube]
[youtube]bEigugZaQy4[/youtube]
XLN Audio
- DonPadzior
- Admin
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
No patrz, a człowiek w ogóle nie zagląda na te konta.. w sumie konto jedno. Dzięki. Już lecę i zasysam.
Coś skopałem przy instalacji czy ten soft tak ma? DAW nie widzi mi tego jako wtyczki. Działa sam standalone.
- DonPadzior
- Admin
Otwórz online installer (jest w c:\program files\xln audio) i w zakładce advanced zmień ścieżkę gdzie się mają instalować wtyki.
Swoją drogą to mamy już luty więc zaglądnij sobie na konto jeszcze raz
Ja już i tak mam cały pakiet od D16 ale tobie może sie przydać
Swoją drogą to mamy już luty więc zaglądnij sobie na konto jeszcze raz
Ja już i tak mam cały pakiet od D16 ale tobie może sie przydać
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Faktycznie. Automatycznie mi zainstalował w innym katalogu. Już jest git.. I bawię się Syntorusem ;-).
-
- Padawan
A ja mam pytanie bo chyba nie do końca kumam. Jeżeli zdarłem sobie Mark One to po jakimś czasie pojawi mi się drugi kod na wtyki XLN? Czy muszę zarejestrować kolejny produkt? Siedzą mi bardzo te wtyki i zastanawiałem się nawet nad kupnem Studio Granda, choć bardziej rozsądne zdaje się być kupno Dicerów z Novation do serato (o ile do nich też dostanę ten kod).