AdeRbeats pisze:Kurde... Jak Ty tam pięknie masz :O
Tak schludnie, jeszcze jakieś ledy na biurko
Też zastanawiam się nad nowym Scarlettem ale 2i4
światła mnie inspirują i tworza klimat który mi sprzyja przy produkcji
A z porządkiem różnie bywa, tutaj nowa zabawka to od razu i posprzątałem
2i4 - tez spoko, minimalistyczny setup przy tym się sprawdzi. Ja nie stety lub stety planuje ciągłą rozbudowę Markowego puebla
totepady pisze:interface nie do zdarcia - przeżyje wszystko co w niego wepniesz nawet jak ci się cos !@#$%^&* i wepniesz 12v DC w input to nie zajęczy - sprawdzone info przymierzam się teraz do mk2
Wpadły słuchawyki AKG K77, prezent gramofon od dobrego zioma (chiński ale do zgrywania jest git, sam gest jest dla mnie zajebisty) oraz kilka wlepek hahaha, pozdrówki wszystkim!
Tak to w chwili obecnej wygląda w moim przypadku Brakuje 1/4 sprzętu [Warm Audio WA76, Teletronix LA2A, drugiej bramki szumów, syntezatora oraz Akai MPC 1000 w customowej wersji] ale jakoś tam działam sobie na tym co mam.
PS. 2000xl nie jest moja tylko koleżki ale póki nie ma mojej 1000 to jest chwilowo u mnie.
Mam prośbę odnośnie TX16W. Kiedyś, w jednym z postów chwaliłeś ten sampler. Chodziło chyba o bębny.. Czy mógłbyś, oczywiście w wolnym czasie, wrzucić na forum próbki prosto z beatmaszyny i dla porównania przepuszczone przez tą Yamahę? (mogą być z pitchem) Jestem bardzo ciekawy efektu.
Oczywiście że zrobię próbki. Mało tego. Posiadam w domu jeszcze 2 samplery [które co prawda nie są moje ale dzięki uprzejmości kolegów chwilowo je posiadam] a mianowicie Akai s900 oraz Akai S3000 i chcę zrobić jeden wielkie sound test. Tak więc stay tuned