Jak to jest z S950, potrzebna mi jakaś dyskietka systemowa do tego czy coś?
Generalnie co potrzebuję by zacząć pracę, bo czaję się na aukcję i zamówiłbym już, ale mam lekkie wątpliwości, wolałbym się dowiedzieć z pierwszej ręki od kogoś jakieś podstawy na temat tego sprzętu, żeby wiedzieć co potrzebuję by uniknąć rozczarowań.
Wpinam z miksera do S950, a z S950 wychodzę i wchodzę do Rec IN'a w MPC, tak?
Na co zwrócić uwagę przy zakupie, oraz co jako pierwsze posprawdzać po rozpakowaniu?
Potrzebne mi są jakiekolwiek dyskietki do tego, czy uda mi się podłączyć do tego mojego Zip Drive'a i zapisywać na Zip'ach? Lub wprost zgrywać breaki do MPC i tam to ciąć oraz zapisywać, a przez S'ke to będzie tylko przepływało.
I o co chodzi z tymi kartami IB-109SCSI itd, czy to są jakieś rozszerzenia z efektami, czy wyjściami/wejściami?
No i czy na początek podstawowa wersja z 512 ramu wystarczy, czy od razu dokupywać dodatkowe kości?
Co powinno w ogóle znajdować się razem z S950, oprócz samego samplerka, kabel zasilający, a oprócz tego dyskietka systemowa czy coś jeszcze? Czy jeżeli nie ma dyskietki systemowej, to chyba nic nie przeszkadza w użytkowaniu, tak jak jest to z MPC, prawda?
Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, z góry dziękuję.