Słuchawki

Potrzebujesz interfejsu, monitorów, słuchawek? Masz inne pytania? Zadaj je tu.
ODPOWIEDZ
Reed
Padawan

Cześć, szukam słuchawek: do odsłuchu, chodzi mi o coś co nie będzie barwiło dźwięku i słuchawek na miasto, np do autobusów, które nie będą wypuszczały i dopuszczały dźwięków.
Najbardziej chciałbym coś co łączy obie moje zachcianki, ale wiem, że to raczej trudne, ponieważ nie mam sporo mamony.
To co znalazłem to: akg k450,k540,k518, superlux hd660, ATH-M40fs,
Z wymienionych miałem na uszach tylko k540, byłem bardzo zadowolony, według mnie mają podbity bas, pomijając, ich minusem był pękający pałąk i rozmiar, który sprawia, że nie ma opcji wrzucić ich do plecaka.
Które słuchawki w pierwszej kolejności? Nie wiem, mam możliwość kupienia k450 w dobrej cenie i do nich się przymierzam, ale chcę się poradzić kogoś kto miał więcej styczności z materią słuchawek.
Załóżmy budżet 150, ale jestem otwarty na droższe propozycje.
Ktoś coś poleca, odradza?
Awatar użytkownika
pietruh
Pad12

HD 660 od superluxa mam i brzmieniowo całkiem okej ale uciskają na uszy, są po prostu nie wygodne.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Reed
Padawan

Bardzo zależy mi na opinii odnośnie k450, bo nie wiem czy je kupić a goni mnie czas.
Awatar użytkownika
djfunnynut
Pad4

Posiadam superluxy.Porównania z innymi modelami nie mam.Po pewnym dłuższym czasie sypie i kruszy się farba z nauszników :/
DirtyDrumzStudio
Moderator

Reed pisze:Bardzo zależy mi na opinii odnośnie k450, bo nie wiem czy je kupić a goni mnie czas.
Najlepiej bedzie jak pojedziesz do sklepu i sam odsluchasz. Naprawdę :) Odsłuch to jest tak indywidualna sprawa ze tutaj nie ma co sie kierowac opiniami
Reed
Padawan

Czy miał ktoś styczność ze słuchawkami Aurvana Live?
ODPOWIEDZ