Witam tak jak w temacie, niestety potrzebuję gotówki i muszę sprzedać mój basowy syntezator.
Cena jaka wchodzi w grę to 1700zł
Sprzęt nie ma na sobie żadnych sladów użytkowania (dbam o każdy sprzęt). Dodatkowo jako plus mogę zostawić w pamięci praktycznie 95 presetów basowych do produkcji hip-hop wykreconych przeze mnie. Syntezator mam od niecałego roku, więc ponad rok gwarancji nadal obowiązuje.
W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny
511 691 633
Bass Station 2 na gwarancji jak nowy SPRZEDAM
Forum rules
1. Zabronione jest podbijanie wątków własnymi postami, które nie zawierają nowych lub dodatkowych informacji.
2. Tematy, które są nieaktywne powyżej trzech miesięcy zostaną zamknięte i przeniesione do kosza. W celu odblokowania tematu należy skontaktować się z administracją forum.
1. Zabronione jest podbijanie wątków własnymi postami, które nie zawierają nowych lub dodatkowych informacji.
2. Tematy, które są nieaktywne powyżej trzech miesięcy zostaną zamknięte i przeniesione do kosza. W celu odblokowania tematu należy skontaktować się z administracją forum.
- Underlight
- Padawan
kanał youtube https://www.youtube.com/watch?v=i3Z8eyJ ... NckCLZyd7Q" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow