Co do części kompozycyjnej to jak na 2 min to trochę za mało się tam dzieje. Jeśli chodzi o miks to balans jest kiepski bo perkusja jest trochę z tyłu za syntezatorem. Bas jest niesłyszalny i wracając jeszcze do perkusji to brakuje jej energii, czegoś co prowadzi cały utwór (to trochę też skutek tego że praktycznie nie ma basu). Na plus jest melodia która mimo tego że wielokrotnie zapętlona wciąż jest przyjemna
aisbeatz wrote:Co do części kompozycyjnej to jak na 2 min to trochę za mało się tam dzieje. Jeśli chodzi o miks to balans jest kiepski bo perkusja jest trochę z tyłu za syntezatorem. Bas jest niesłyszalny i wracając jeszcze do perkusji to brakuje jej energii, czegoś co prowadzi cały utwór (to trochę też skutek tego że praktycznie nie ma basu). Na plus jest melodia która mimo tego że wielokrotnie zapętlona wciąż jest przyjemna
Dzięki za fajną, konstruktywną krytykę : D
Bass faktycznie mogłem dać za cicho (mocno), a co do perkusji to miała ona być bardzo spokojna. Balans, hmm, jutro na spokojnie bez zmęczonia do tego podjadę
Z chęcią przyjmę więcej takich uwag
Przypomina mi to muzyke konczaca jakis serial anime Perkusja ma stanowczo za mało mocy. Kompresja Saturacja i odrobine distortion [na wysylce a nie jako insert] powinno załatwic sprawe. Tak jak ajs wyzej napisal troszke za malo sie tutaj dzieje [ ARANŻ ]
https://soundcloud.com/aderbeats/agress ... t-prodader
Co powiecie?
Wziąłem sobie Wasze rady do serca i w tym bicie starałem się wcielić to w życie (rymy non stop )
Wyszło mi to może lepiej, może gorzej, sami sprawdźcie 5!