Czy ktoś używa tego modelu? interesuje mnie subiektywna opinia posiadaczy - chodzi mi wyłącznie o wady lub co Was irytuje

Pozdrawiam
Mógłbyś to rozwinać?kolor9 wrote: - uboga implementacja midi
Fakt, potrafi być to denerwujące. Nie wymieniłem tego w mojej litanii, bo rzadko korzystam z audio tracków. Przyzwyczaiłem się do robienia wszystkiego via drum/keys programs.moskwa96 wrote:A osobnym kuriozum jest workflow z audiotrakami w trybie standalone. Szczególnie doskwiera mi konieczność przelaczania sie miedzy trybami przesuwania, zaznaczanie , ciecia, mutowania. Nieustanne pacanie w te ikonki przy najprostszych czynnościach typu przesuń widok, zaznacz i przytnie potrafi niezłe wk@&€ic.
Coś co mnie nieodmiennie boli to właśnie owa olewka producentów na midi w nowych sprzętach. Stare sprzęty (jeśli chodzi o midi) były solidne, stabilne i twarde jak skała. W nowych producenci jakby łaskę robili, że w ogóle midi zaimplentowali.Ogolnie specyfikacja midi powiedziałbym nuschoolowa. Stare sprzęty zawsze miały to dopracowane, w nowych widze dużą olewke na midi.
I kolejny ból dupki: czy akai naprawdę nie nauczy się już, że na rynek wypuszcza się produkt finalny a nie wersję beta? To irytujące jeśli płacisz (niemałe pieniądze) za produkt finalny a otrzymujesz rzecz z niewypieczonym softem bo "użytkownicy będą nam zgłaszali co nie działa/co poprawić/co dodać, a my być może będziemy reagować na ich sugestie".Ogólnie maszyna spoko ale ma duzo niedociągnięć.