Cześć

Jesteś nowy? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.
ODPOWIEDZ
Opel
Padawan

Cześć wszystkim,

Cieszę się że trafiłem na to forum. Już od pierwszego kontaktu było dla mnie pomocne.
Jestem bardzo zainteresowany rozpoczęciem przygody z mpcetką. Od kiedy pamiętam interesuje mnie szeroko pojęta muzyka, dużo miesięcy zjadły mi nagrywki za czasów studenckich w domowych warunkach. Zawsze miałem słabość do oryginalnych ale prostych beatów które zostawiają dużo przestrzeni dla MC. Ostatnimi czasy inspirują mnie poszczególne i wyszukane dźwięki stąd pomysł i chęć pobawienia się nimi. Niestety nie posiadam doświadczenia z pracą na mpc natomiast posługuję się już w jakimś stopniu żargonem technicznym, mam dobre poczucie rytmu, wciąż niepewnie ale poruszam się już w programach dav i mniej więcej jestem w stanie określić się na czy mi zależy. Ostatni wolny czas poświęcam na poszerzanie elementarnej wiedzy żeby nie drażnić forumowiczów zagadnieniami z typowych podstaw. Potrzebowałbym od was pomocy w postaci kilku wskazówek odnośnie możliwości poszczególnych sprzętów oraz w nakierowaniu przy doborze instrumentu dla początkującego. Konkretnie podpytam w odpowiednich folderach dyskusyjnych.

Pozdrawiam, Maciek
soundsample
Pad1

Siema!
ZakurzonyRap
ODPOWIEDZ