MPC500 Sampling
-
- Padawan
Witam. Posiadam MPC500 i fajny stary magnetofon kasetowy. Moje pytanie brzmi czy da się i jeśli tak to w jaki sposób połączyć magnetofon z samplerem tak by zgrać sample bezpośrednio. Jakie kable? Czy coś jeszcze? Pozdrawiam. Dołączam foto magnetofonu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- djfunnynut
- Pad4
Cześć!
Są specjalne kable chinc na duży Jack. Jak i przejściówki. Da się bezpośrednio to podłączyć.
Generalnie nie chce cię zniechęcać...ale mega ciężko jest ciąć sample na mpc 500. To nie jest sampler na takie rzeczy...
Są specjalne kable chinc na duży Jack. Jak i przejściówki. Da się bezpośrednio to podłączyć.
Generalnie nie chce cię zniechęcać...ale mega ciężko jest ciąć sample na mpc 500. To nie jest sampler na takie rzeczy...
-
- Zwycięzca Beat Battle 01/2020
Ja nie wyobrazam sobie inaczej ciac, tylko hardware wszystko zalezy kto co lubi. Tnij, klep a sam stwierdzisz czy jest to dla Ciebie.
-
- Padawan
Oczywiście że da się tak ciąć ale trzeba mieć trochę wprawy i najlepiej rozszeżony ram (na standardowym też można mi te 16mb na razie starcza ale trzeba mieć na to patent [wpisz sobie na yt ciś w stylu „how to choping faster on mpc 500” [tak wiem mój angielski jest fatalny] tam ludzie mają ciekawe patenty])
Pozdrawiam i przepraszam za te nawiasy i ortografie
Ps pisze to na telefonie bo stan mojego komputera tłumaczy moje zamiłowanie do hardwere’u
Z Fartem
Pozdrawiam i przepraszam za te nawiasy i ortografie
Ps pisze to na telefonie bo stan mojego komputera tłumaczy moje zamiłowanie do hardwere’u
Z Fartem