Filtry na całym samplu
- bizon
- Moderator
To może najpierw weź nałóż filter na długi sampel, który chcesz ciąć i go zapisz i dopiero tnij. Albo patrz w ustawieniach LPF czy masz opcję żeby zaznaczyć cały program, albo wszystko. Ja tak mam w 4000, nie wiem jak jest u Ciebie w 1000.
- DonPadzior
- Admin
jaki system masz ?
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- bizon
- Moderator
U mnie w PROGRAM MODE jest zakładka EDIT i tam jest opcja żeby zaznaczyć EDIT ONE albo EDIT ALL. Dziala to wtedy na wszystkie parametry jak pitch, filtry i LFO.
Jak znasz angielski to możesz na anglojęzycznym forum mpc poszperać.
- DonPadzior
- Admin
No to czemu nie zaznaczysz wszystkich padów naraz w program edit mode i nie założysz filtra ? Tam jest opcja "WHOLE" która pozwala na zmianę parametrów wszystkich padów naraz...
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- DonPadzior
- Admin
Właśnie skumałem że ty pewnie wchodzisz w stary akaiowski program edit
JJ PGE jest pod mode+pad11
JJ PGE jest pod mode+pad11
-
- Pad1
Faktycznie, jest. Mam Mpc od 10 dni, jeszcze nie wszystko odkryłem. Ale właśnie w takich chwilach doceniam to forum. DziękujęDonPadzior pisze: ↑16 lut 2022, 22:28No to czemu nie zaznaczysz wszystkich padów naraz w program edit mode i nie założysz filtra ? Tam jest opcja "WHOLE" która pozwala na zmianę parametrów wszystkich padów naraz...