s950
Regulamin forum
1. Zabronione jest podbijanie wątków własnymi postami, które nie zawierają nowych lub dodatkowych informacji.
2. Tematy, które są nieaktywne powyżej trzech miesięcy zostaną zamknięte i przeniesione do kosza. W celu odblokowania tematu należy skontaktować się z administracją forum.
1. Zabronione jest podbijanie wątków własnymi postami, które nie zawierają nowych lub dodatkowych informacji.
2. Tematy, które są nieaktywne powyżej trzech miesięcy zostaną zamknięte i przeniesione do kosza. W celu odblokowania tematu należy skontaktować się z administracją forum.
- bizon
- Moderator
W Anglii po £950 też potrafią być ogłoszenia.
- bizon
- Moderator
Gumtree.co.uk, reverb i facebook.
To jest to co ja sprawdzam.
To jest to co ja sprawdzam.
- DonPadzior
- Admin
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
-
- Pad1
Ludziom to się poprzewracało.. ja rozumiem, fajny sprzęt, godny uwagi sampler, może niedużo tego jest, ale cena...? W zeszłym roku jeździłem autem za 6000zł.. to powinno kosztować 300-500zł bo to tylko SAMPLER z "osiemdziesiątegoktóregoś" tam, a nie złota skrzynka..
- bizon
- Moderator
Zawsze będą się pojawiać takie ogłoszenia. Nie wiadomo po co i czy kiedykolwiek, ktoś zapłaci takie pieniądze. Są ludzie co SP1200 wrzucają za $15k. Nic tylko przechodzić obojętnie obok takich ogłoszeń. Za jakiś czas ktoś wrzuci coś w normalnej cenie.
- bizon
- Moderator
Ja swojej S950 też często nie używam, ale jeśli nie będę w sytuacji podbramkowej, to jej nie sprzedam. Dałem za nią około 750 zł, ale wracam do niej gdy celuje w określony sound. LPF w tej maszynie jest niedopodjeeebania
- DonPadzior
- Admin
właśnie ch**wy jest jak barszcz lol
ale za to jak go podmienisz na drabinkowy mooga albo jeszcze lepiej na steiner-parkera to eska dostaje nowe życie
tu masz mały exerpt z mojego filmu który nigdy nie powstanie
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- bizon
- Moderator
Gusta i guściki. Wolę LPF w S950 niż ten w MPC 4000, czy MPC Live. Filter w ASR10 też jest całkiem fajny, ale ze wszystkich maszyn, które mam zdecydowanie wolę filtr z S950.DonPadzior pisze: ↑29 mar 2022, 19:52właśnie ch**wy jest jak barszcz lol
ale za to jak go podmienisz na drabinkowy mooga albo jeszcze lepiej na steiner-parkera to eska dostaje nowe życie
tu masz mały exerpt z mojego filmu który nigdy nie powstanie
Tych Twoich wynalazków nie słyszałem, więc się nie wypowiadam.