Gra w krokieta

Podziel się tym co tworzysz i oceniaj bity innych.
Post Reply
dudi
Pad16

Takie o! sobie wydłubałem i wrzucam, bo już niektórzy się dopominali, że nic nie pucowałem od dawna ;)
Te mega zajebiste skrecze dograłem osobiście na swojej maszynie do drapania czarnych płytawek. Jakbyście zostawili jakiś komentarz to też byłoby całkiem miło

[soundcloud]https://soundcloud.com/deudei/gra-w-krokieta[/soundcloud]
lombardo
Pad2

calkiem spoko, lubie takie klimaty, tylko znajac mnie dopierdzielilbym na koncowke songa jakis ryjacy czache kick bass, takie !@#$%^&*, swietnie by pasowalo do tego sampelka ;) gitara, jak na tak sobie wydlubane to trzymasz fason, yo
dudi
Pad16

No właśnie chciałem coś spokojniejszego zamotać, chociaż generalnie tego typu sample to nie moja bajka, ale ten jeden tak pragnął żebym go pociął i przytulił, że się nie powstrzymałem. Można by tam jeszcze pododawać jakieś sampelki żeby to urozmaicić, ale nic fajnego dziś nie wygrzebałem, a siłować i przepychać z dźwiękami się nie chciałem, więc jest jak jest. Chociaż hardkorowego kick bassa na pewno nie planuję haha :P
jacai
Pad7

Grasz w kotleta? Mój klimat też to nie jest. Ale zmontowany prawidłowo. A dudi na pewno siedzi nad nim od czasu jak kupił mpc 3 tygodnie temu tylko boi się przyznać , że nie nauczył się jeszcze wgrywać sampli na pady :P A głupio mu pytać w dziale , jestem zielony :D
r.w.t.f.
https://soundcloud.com/jacai" onclick="window.open(this.href);return false;
Lth
Pad1

Całkiem w porządku, ja bym tylko zmodyfikował trochę linię basową i dodał więcej scratchów reszta jest GIT :)
Ryba
Admin

nie zle wkręca :D 5 :)
dudi
Pad16

jacai wrote:A dudi na pewno siedzi nad nim od czasu jak kupił mpc 3 tygodnie temu tylko boi się przyznać , że nie nauczył się jeszcze wgrywać sampli na pady :P A głupio mu pytać w dziale , jestem zielony :D
zero wiary w wujaszka, no zero :P trzeba oszczędzać pady ahaha

W skreczydła nie bawiłem się już ze 2 lata, ostatnio zacząłem mobilizację, bo głupio mieć sprzęt, a prosić o najprostsze dogrywki kumpli :)
Nad basikiem właśnie się zastanawiałem dość długo, ale padło na bardzo prosty dodatek, do tej pory jeszcze nie kminiłem w ten sposób basu, więc to forma eksperymentu, ale osobiście podoba mi się jak jest, chociaż lekka modyfikacja w którejś z sekwencji mogłaby okazać się całkiem trafna :D

EDIT:
O i wpadł ten, po rozmowach, z którym nabrałem też tej mobilizacji na drapanie wosku :P Musisz rybsonie znów wpaść, bo ty masz zacne płytawki, to cutów :)
Ryba
Admin

pewnie ze wpadnę :) następnym razem zabieram do ciebie MPC i plyty :D
dudi
Pad16

zabierz też więcej czasu w kieszeń, bo się nie wyrobimy znów z niczym :P
Ryba
Admin

postaram się :)
Michalbumbox
Pad1

klimatyczne...a w muzyce chodzi tylko o klimat