Siemaneczko, taki skicik przygotowałem
[soundcloud]https://soundcloud.com/adocedoe/skit-2[/soundcloud]
Skit #2 elo wixa
-
- Pad1
Last edited by Trilliontrips on 25 Mar 2013, 19:54, edited 2 times in total.
-
- Pad1
ja mam tn rpoblem ze !@#$%^&* mi zgrywa mpc, nie wiem czy cos zawsze ustawiam czy co, ale na mpc mi brzmi zajebiscie wszystko, zgrywam wrzucam do dawa i srednich nie ma wysokich mało niskich w !@#$%^&*, i jeszcze bardzo cicho to wszystko, co to moze byc?
-
- Pad1
nie wiem nie wiem moze wezne jakies stery ogarne nowe... i powiem... ty albo wrzuce wam prosto z mpc tutaj zgrane, nie bede nic mieszal w dawie
- dudi
- Pad16
Możesz mi podesłać na maila próbkę, powiedzmy ze 30 sekund, co z twojego DAWa wychodzi i dodatkowo tak, jak mówisz - ścieżki prosto z MPC, a ja to wrzucę u siebie i zbadamy sprawę.
Tylko na forum nie załadujesz plików nawet w PW, więc musisz mi dać prosto na maila: admin [at] mpc-forum.eu
Jak wrócę z roboty to zbadam co i jak.
Tylko na forum nie załadujesz plików nawet w PW, więc musisz mi dać prosto na maila: admin [at] mpc-forum.eu
Jak wrócę z roboty to zbadam co i jak.
-
- Pad1
http://sendfile.pl/292595/Sample05.WAV" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow problem lezy w moim mpc, chyba ze ja tak to slysze przez jakies !@#$%^&* stery czy cos? powedzcie jak to slychac? ja tu slysze za duzo basów jakis w !@#$%^&* sciszony sampel, i rozmyte to wszystko takie, to plik prosto z mpc w wav nic nie przerabiane. Gdzie na mpc jak wcisne play brzmi wszystko idealnie,a bynajmniej nie tak.
-
- Pad1
to znaczy ze mpc daje mi przeklamanyodsluch na glosniki, albo !@#$%^&* zgrywa...
-
- Pad1
-12 mam master, problem w tym, że ja na głosnikach dobrze slysze, a jak wrzuce na kompa to tak jak wy, w !@#$%^&* dołu itp.
-
- Pad1
a nic szczególnego, daje zawssze ma bassy attack mniejszy lubie jak se tak płynie i decay bo u mnie bassy takie pstrykniecie mają na mpc jak sie utnie szybko na koncu, na kompresor był wrzucony i kombinowałem troszke, na samplu jest eq, i na bebndy kompresja, troche w stereo rozwalone, i na caly mix jest wrzucony filtrr ftt jakiś, nie wiem jaki bawilem sie troche, mnie wkurza to że ja słysze wszystko na mpc bardzo fajnie, zgram i to jest w ogole co innego, nie wiem !@#$%^&* co jest grane na prawde. powinienem miec jakiegos fachowca od masteru bo ja nie mam nerwów na to jeszcze mam zraze po chinskim interfejsie jak zgrywalem z 2000xl, w sumie jkabym mial zjaebisty odsluch wygluszke, zajebisty interfejs zeby se slady zgrac porzadnie, dobre kable, to moglbym sobie siedzie, a kombinowac mi sie nie chce, tu inanczej slychac tam innaczej slychac, męką.