POMOCY (problem ze zgrywaniem na PC)
- timaciek
- Pad2
Jaca ma rację. Ja też to zauważam. Młodziaki zamiast szanować tych co osiągnęli już jakiś poziom wiedzy i chcąc uzyskać odpowiedzi, powinni zadawać konstruktywne pytania. A są rozpuszczeni jak dziadowski bicz i mają wszystko w dupie. Ja też powoli przestaję w ten sposób udzielać pomocy, bo przestaje mnie to śmieszyć. Moim zdaniem admin powinien się tu wykazać. Już chciałem to napisać kilka postów wcześniej. Dudi musisz coś z tym zrobić. Wiesz ocb. Wydaje mi się, że ty uważasz, że jest wszystko git. A na forum dużo osób zakłada temat gdzie chce i jeszcze jak go za to !@#$%^&*, albo odpowiedź już jest na forum i trzeba jej poszukać - małolat wyrzuci ci, że jesteś !@#$%^&* pomocnikiem... WTF ? Tak być więcej nie będzie...
https://soundcloud.com/timaciek" onclick="window.open(this.href);return false;
- dudi
- Pad16
Robię co mogę i jak umiem. Niemniej masz pan racje co do tego co się ostatnio dzieje, bo część osób wbija tu jak na jakieś hiphop.pl czy inny wynalazek i myśli, ze rzuci pytanie o MPC i nie wiem co się stanie, zloty graal spadnie z nieba Raczej się znamy na naszych maszynkach, bo to jednak forum tematyczne i opcja szukaj (już ją nawet sam sprawdzałem) wypluwa trafne wyniki. Forum się rozrasta to się chyba tez bez takich sytuacji nie obejdzie.