TUrbo SPAMownik
- jacai
- Pad7
" onclick="window.open(this.href);return false;
GINGER ARRRAAAAAAAAAAAAAAAAAB
GINGER ARRRAAAAAAAAAAAAAAAAAB
r.w.t.f.
https://soundcloud.com/jacai" onclick="window.open(this.href);return false;
https://soundcloud.com/jacai" onclick="window.open(this.href);return false;
- bizon
- Moderator
Dudi proponuje usunac Turbospamownik, bo przy Twoim tempie to do 1000 postow dojdziesz w tym miesiacu
- dudi
- Pad16
muszę nadgonić stracone posty ahahahaha wiesz co jest - cały czas tu coś robię, poprawiam (teraz np. szukajkę przenosiłem, bo mi się nie podobał taki standardowy biały prostokąt) i sprawdzam, a przy okazji odpisuję każdemu, a że pospamować lubię to mam raj na ziemi
Ale rzeczywiście, kilka tych postów już napisałem dobrze, że nie mamy ustalonych rang i nie biorę w tym udziału, to mi chociaż nikt nie zarzuci walki o tytuł
Ale rzeczywiście, kilka tych postów już napisałem dobrze, że nie mamy ustalonych rang i nie biorę w tym udziału, to mi chociaż nikt nie zarzuci walki o tytuł
- bizon
- Moderator
Dudi a jeszcze niedawno byla taka opcja: Wyswietl nowe nieprzeczytane posty czy cos w tym stylu. Teraz juz nie ma, a ja na starym forum i tu dosyc czesto tego uzywalem. Mozesz to na nowo wladowac?
- bizon
- Moderator
!@#$%^&* okulary mi potrzebne...
- dudi
- Pad16
ha! to ja edytowałem swojego posta, bo myślałem, że jednak chodzi ci o to, co usunąłem dzisiaj
Generalnie wprowadzam jeszcze jakieś kosmetyczne zmiany, właśnie typu tamte wiadomości, szukajka, etc. Ale ogólny zarys forum już najprawdopodobniej nie ulegnie zmianie, bo chyba dość nawet wygląda i się używa?
Generalnie wprowadzam jeszcze jakieś kosmetyczne zmiany, właśnie typu tamte wiadomości, szukajka, etc. Ale ogólny zarys forum już najprawdopodobniej nie ulegnie zmianie, bo chyba dość nawet wygląda i się używa?
- bizon
- Moderator
Ja juz mocno do tamtego forum przywyklem, ale to tez zaczyna powoli nabierac kolorow
- dudi
- Pad16
kolorystyka i layout na pewno nie będą zmieniane... nie śmiałbym zmienić tej zieleniRyba pisze:forum jest w jak najlepszym porządku niech tak zostanie, bo naprawdę wzrok się nie meczy, a z moja wada wzroku to duży plus
19 postów dopiero masz, musisz częściej wpadać i więcej spamować, więcejbizon pisze:Ja juz mocno do tamtego forum przywyklem, ale to tez zaczyna powoli nabierac kolorow
- dudi
- Pad16
hahah nie bój się ja sam w strachu
Właśnie mi się skończyły pomysły co mogę se jeszcze zmienić, więc chyba to koniec. Jest oczywiście szansa, że jak się zaraz prześpię to rano, ze świeżym umysłem, znów coś zacznę kombinować
A tak poważnie, to jeszcze tych rang nam brakuje do pełni szczęścia. W sumie póki co chyba skłaniałbym się do propozycji bodajże CarolYo z tymi padami, tzn. Pad1, Pad2 - proste, tematyczne i dość oryginalne, ale sam nie wiem, jakby czegoś mi tam brakowało
Właśnie mi się skończyły pomysły co mogę se jeszcze zmienić, więc chyba to koniec. Jest oczywiście szansa, że jak się zaraz prześpię to rano, ze świeżym umysłem, znów coś zacznę kombinować
A tak poważnie, to jeszcze tych rang nam brakuje do pełni szczęścia. W sumie póki co chyba skłaniałbym się do propozycji bodajże CarolYo z tymi padami, tzn. Pad1, Pad2 - proste, tematyczne i dość oryginalne, ale sam nie wiem, jakby czegoś mi tam brakowało