Początek

Podziel się tym co tworzysz i oceniaj bity innych.
Post Reply
kamilos
Pad1

Siema
To mój pierwszy post na tym forum więc siema wszystkim :)
Od paru miesięcy robię bity i od trochę krótszego czasu robię to na mojej MPC 500
Już się w niej ogarnąłem i natrzaskałem trochę bitów :D
Proszę o przesłuchanie i żebyście napisali co jest źle
Bo słyszę że brzmią strasznie amatorsko, ale z mojej pozycji [twórcy] nie bardzo umiem wywnioskować co i jak
Dzięki i pozdro

http://www75.zippyshare.com/v/57137196/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
http://www38.zippyshare.com/v/58113925/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
http://www12.zippyshare.com/v/48040019/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
dudi
Pad16

Pierwszy w refrenie jest nierówno, perka sztywna jak czopek w zakonniczym zadku + do takiego sampelka całkiem inaczej mógłbyś ja ułożyć, żeby czuć groove w gaciach, no i w sumie niewiele się dzieje przez cały wałek.
W drugim linku zmieniłbym ten bas i wyrównał całość.
W trzecim znów bas - tragjedyja :/ fałszuje jak dudi śpiewając, chociaż tego możesz sobie nie dać rady zobrazować, bo raczej z tego powodu się nie udzielam wokalnie (niemniej metafora ma sens).

Załóż sobie chmurkę, to wygodniej będzie [1] tobie trzymać te biciory w jednym miejscu, a [2] nam przesłuchiwać.
pietruh
Pad12

Pierwszy bit ujdzie - reszta jakaś dziwna ;d
Powiem ci to co mi mówi (znaczy wbija, katuje, wstrzykuję gdy śpię) Dudi : Pobaw się Step Edit. ( Po za tym bez full level i TC)
Ja już rzygam tymi radami ale widzę progres bo ciągle mnie katowali - równie dobrze mogli by zrobić mema i napisać Wyłącz TC Wyłącz Full level i dawać to do każdej MPCtki. Te opcje są dobre ale nie zawsze :P
Nie wiem czy z sensem to napisałem ale jestem dzisiaj jakiś...no wiecie syndrom piątkowy od poniedziałku : (
We can play in the graveyard
Dream about joining in
dudi
Pad16

pietruh wrote:równie dobrze mogli by zrobić mema i napisać Wyłącz TC Wyłącz Full level
zrób takiego, będę ci wklejać pod bitami ;D chociaż poczekajmy, Totepady pewnie ma coś takiego - wczoraj się zarzekał, że na każdą okazję ma obrazeczki :P
pietruh
Pad12

Wiem, że ma ale on w nocy działa...
Image
Dream about joining in
dudi
Pad16

szybka akcja, wędka spławik - teraz rób tak, żebym ci nie musiał tego wklejać albo co gorsza żebyś nie dostał karnego kuta*a za niewyłączenie TC I FL :V
kamilos
Pad1

OK, dzięki wielkie za rady jesteście świetni :)
dudi
Pad16

kamilos wrote:jesteście świetni :)
;V
pietruh
Pad12

kamilos wrote:OK, dzięki wielkie za rady jesteście świetni :)
No wiadomo :)
Dream about joining in
Post Reply