Rampage

Podziel się tym co tworzysz i oceniaj bity innych.
Post Reply
pietruh
Pad12

[soundcloud]https://soundcloud.com/beoiks/rampage-boox[/soundcloud]
Bit zrobiony dla takiego kumpla :P

PS :
Image

DUDI NIE MA ZA DOBRZE!
We can play in the graveyard
Dream about joining in
b0b
Pad7

ale wkręcający sampel kuźwa jakbym u alladyna oglądał jak kobra wychodzi z kosza wiklinowego

a co do bitu to całkiem spoko jest, tylko ta stopa jakoś mi nie siedzi, jakoś za szybko czy coś, ale może niech się inni jeszcze wypowiedzą.
Taki bas nawet pasi do całości jak dla mnie i jest ok. No i można by jakimś jeszcze dźwiękiem urozmaicić bicior, ale tak też jest klimat
dudi
Pad16

hahaha :)

Powiem ci tak, na lapku słychać tylko sampel i werbel, zero hatów (lekko pykają jak dam volume na maksa), ale stopy totalny brak (nawet nie piernie), a basu to i tak mi tu nie słychać :P

EDIT:
Skupiłem się na stronie technicznej, a jeśli chodzi o sam bit, to znów lecisz na praktycznie jednej sekwencji, bez jakichś większych fanaberii i udziwnień. Trzeba być mistrzem pokroju Premiera czy Pete Rocka żeby machnąć dwójkę albo czwórkę która ci się nie przeje po kilkunastu sekundach :)
pietruh
Pad12

dudi wrote:hahaha :)
Trzeba być mistrzem pokroju Premiera czy Pete Rocka żeby machnąć dwójkę albo czwórkę która ci się nie przeje po kilkunastu sekundach :)
Image

Po za tym nawet mi się udał mam nadzieję. Pokombinuję coś z tymi sekwencjami przy następnym bicie, Mistrzu.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
dudi
Pad16

Nie mówię, że nie dasz rady, tylko, że trzeba jeszcze trochę praktyki żeby wskoczyć na taki level :)
btw jeszcze jeden i pińcet ci pyknie, se screena zrób hahahah
Post Reply