początki

Podziel się tym co tworzysz i oceniaj bity innych.
Post Reply
Artur
Padawan

Witam jestem tu świeży jak wiatr poranny , na to forumm trafiłem przypadkiem chciałem zaprezentować mój kanał yt mam tam parę bitów niestety w fl studio i to bez żadnych ciekawych wtyczek , można powiedzieć że na sucho je robiłem ale jakaś ocena i porada zawsze się przyda

http://www.youtube.com/user/PolskaProdukcja" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
b0b
Pad7

siemanko siemanko

no ja przesłuchałem west coast polska produkcja (btw. props za nazwę kanału :D) i pomijając jakość i mix wokalu, bo to sieka po uszach strasznie, to biciki bardzo fajne biorąc pod uwagę to, że jedziesz tak na "sucho" : d
dudi
Pad16

jakość spędziła mi sen z powiek, brzmi to jakbyś nagrywał na telefon do bitu lecącego z telefonu :hah: ciężko mi powiedzieć coś więcej
pietruh
Pad12

łooo nie wiem czy to dobrze ale to jak jakoś deluks - graffiti. Bez bicia ale jakoś tak mi się kojarzy. Chodzi mi o kawałek west coast - o tą pierwszą część.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Artur
Padawan

Dzięki ziomki .
ja jestem tego świadomy , że jest chu nia ..
szczerze wszystko było nagrywane na raz znaczy się teksty nie przerabiane , to co miałem w głowie pisałem i odrazu nagrywałem na niezbyt fajnym mikrofonie ;D spoko .
Pozdrawiam
Post Reply