Nie, zdecydowanie nie jest to typ głosu, który w ogóle mi pasuje, ale sporo lasek sztucznie się spina z takim brzmieniem i wychodzi jak dla mnie farsa.Melon pisze:Wolisz męskie "gangsterowanie" ?
Nietrafiona jest argumentacja, że najzwyczajniej w świecie to nie jest muzyka której szukam? Ja, osobiście i dla zaspokojenia moich własnych, wewnętrznych odczuć? Jak w takim wypadku trafniej powinienem ująć swoją subiektywną opinię?Melon pisze:W polskim rapie jest tyle obłudy i napinki, że takie argumenty są naprawdę nie trafione, a Wdowa rapuje bardzo dobrze według mnie, zaś dziś mówienie, że rap w damskim wykonaniu jest "be", to już typowo polska zaściankowość.
Nigdzie też nie napisałem, że "rap w damskim wykonaniu jest be" ani chu*owy, ani żaden inny. Napisałem tylko i wyłącznie, że nie jaram się nim, nie słucham go i nie znam go. Tak samo zresztą jak kazachskiego, peruwiańskiego, kambodżańskiego i wielu innych, więc nie wyskakuj mi tu z jakąś polską zaściankowością, bo raczej nijak trafiony to argument, a właściwie to rekapitulacja mojego podejścia do tej kwestii.