dudi pisze: kwestie konwencjonalizacji semiotyki, rejestr języka prawnego, funkcje mowy, typy wypowiedzi na poziomie mowy, zupełności, niesprzeczności, luki i inne zagadnienia wchodzące w skład materii egzaminacyjnej przedmiotu o wdzięcznej nazwie teoria i filozofia prawa
TUrbo SPAMownik
- pietruh
- Pad12
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
- pietruh
- Pad12
hahahaha ja mam podobnie w szkole na gramatyce na wszystkich możliwych językach Gramatyka to narzędzie szatana "_
nie mogę edytować postu wyżej więc dudson skleisz
GRAMOFON NA WINYLE
Rozumiecie?! Toż to taki skok w tym naszym świecie!
Gramofon na winyle - kto to widział? Za moich czasów...
nie mogę edytować postu wyżej więc dudson skleisz
GRAMOFON NA WINYLE
Rozumiecie?! Toż to taki skok w tym naszym świecie!
Gramofon na winyle - kto to widział? Za moich czasów...
Dream about joining in
Dream about joining in
- dudi
- Pad16
Gramatyka stary przy tym to jest do ogarnięcia w jeden dzień
Posta nie mogłeś edytować, bo zmieniałem opcje, bo się bałagan robił jak edytował i usuwał kto chciał i kiedy chciał swoje posty - teraz można usunąć tylko w minutę i edytować w 5 minut po napisaniu posta - czasu dość.
"iglica" do wymiany - toż to ten czar na winyle jeszcze strzelać może hahaha
Posta nie mogłeś edytować, bo zmieniałem opcje, bo się bałagan robił jak edytował i usuwał kto chciał i kiedy chciał swoje posty - teraz można usunąć tylko w minutę i edytować w 5 minut po napisaniu posta - czasu dość.
"iglica" do wymiany - toż to ten czar na winyle jeszcze strzelać może hahaha
- dudi
- Pad16
nie ma w sklepach MPCtek same 500 zostały haha Znalazłem jedną 2500, ale! za 3999! (swoja używeczkę sprzedałbym z zyskiem). Kupując wiedziałem, że trzeba się spieszyć, ale nie myślałem, że aż tak Z tysiaczkami to samo. ERA KOMPOKONTROLERÓW sprawiła, że nasze "nowe modele" na naszych oczach stają się KLASYKAMI
- DonPadzior
- Admin
wg. Panasonica to w 2010r o ile się nie mylę...marcinmsz pisze:Tak samo jak parę miesięcy (może rok) temu Technicsy SL 1210 się skończyły
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
-
- Pad10
MPD 32 (fingerdrumming in progress)
- marcinmsz
- Pad2
To właśnie głównie z djshopem mi się skojarzyło, ale gdzieniegdzie widziałeś również za chore ceny.
Tego nikt normalny przecież nie kupi...
PS Może 2010, ale ten czas szybko leci. Tylko mi nie chodzi o zakończenie produkcji tylko koniec wyjść z magazynów, nie wiem którego z tych tyczy się ta data.
Tego nikt normalny przecież nie kupi...
PS Może 2010, ale ten czas szybko leci. Tylko mi nie chodzi o zakończenie produkcji tylko koniec wyjść z magazynów, nie wiem którego z tych tyczy się ta data.
- dudi
- Pad16
dokładnie o to kaman ktoś może kiedyś łyknie hahaha idiotów przy kasie na świecie wieluEnde pisze:jest nadal
rybsą, tylko po co ci Roland?
-
- Pad10
zależy, jeżeli miał do czynienia z jakimkolwiek DAWem, to nauka funkcji powinna mu pójść jak z płatka. No i jeszcze w jakim jest stanie ten MV? Za tysiąc czego? Koron, czy złotówek? Jak koron to lepiej, jak złotówek, to też dobrze
MPD 32 (fingerdrumming in progress)
- Ryba
- Admin
on ma dopiero 5 lat wiec tylko katuje moja MPC i wolałbym żeby miał swoja maszynę do katowania a DAW-ow jeszcze nie umie obsługiwać ale obserwuje z wielkim zainteresowaniem jak ja pracuje na nich , ma uszkodzony tylko przycisk stopu, ale to nie problem można go zastąpić foodswitch, reszta w jak najlepszym porządku cenę podałem w zł. czyli powiadasz ze się opłaca? dzisiaj pojadę i zobaczę jak naprawdę wygląda ta maszyna, czy nie ma więcej baboli
- pietruh
- Pad12
[youtube][/youtube]
Ostatnio jak rozmawiałem z dudsonem o jakimś sprzęcie do mojego studia (głównie gramofon) temat zszedł na słuchawki i powiedział, że takie za 600 zł będą git a takie za 200 to i tak wymienie...
A na klipie wyżej Jay (dope dod) ma SENNHEISER HD 201 xd
Raczej nie są to ich główne słuchafony
Ostatnio jak rozmawiałem z dudsonem o jakimś sprzęcie do mojego studia (głównie gramofon) temat zszedł na słuchawki i powiedział, że takie za 600 zł będą git a takie za 200 to i tak wymienie...
A na klipie wyżej Jay (dope dod) ma SENNHEISER HD 201 xd
Raczej nie są to ich główne słuchafony
Dream about joining in
Dream about joining in
- Rec
- Pad4
i jeszcze mają grać tak żeby się to co w nich leci nie nagrywało
Incognito Crew - https://soundcloud.com/incognito-produkcja" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Rec - https://soundcloud.com/bv2ski2ler" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Rec - https://soundcloud.com/bv2ski2ler" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow