Hej, nazywam się Łukasz, mam 28 lat. Zajawkę na produkcję złapałem jakiś rok temu. Puki co czuję się jak noworodek w tym temacie, uczę się wszystkiego pomaleńku i bez stresu sprzętu nie zdążyłem kupić za dużo , puki co moje produkcje powstają głównie w iMPC i w beatmaker2, czyli ogólnie mówiąc korzystam z iPada. mam wprawdzie mpd 24 ale jakoś nie buja mnie tworzenie w dawach. pozatym na moje mini studio składają się jeszcze turntable vestaxa model pdx 2000, mikser korga km-202 z kaospadem i wzmacniacz od akai model am-a2 (staruszek zajebiście daje radę). odsłuchuję bna głośnikach Schneidera. W najbliższej przyszłości zamierzam kupić 2kxl
Pozdrawiam wszystkichserdecznie
Emanko
- DonPadzior
- Admin
Camera Connection Kit i wpinasz MPD w iPada.
Beatmaker działa w takim zestawie jak marzenie
siema
Beatmaker działa w takim zestawie jak marzenie
siema
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Wzmacniacz naprawdę wypasiony, kupiłem za grosze od dziadka w wiejskim salonie naprawy AGD i RTV ma świetne podbicie basu:) co do kasy na mpc myślę, że dam radę, za tydzień lecę do pracy do Szwajcarii więc grosz wpadnie, a przy okazji pokręcę się po sklepach ze starociami, kupię kilka set placków:) w kolekcji mam już kilka smaczków jak np oryginalny soundtrack z " countryman-a" z Jamajki albo "zabop" Santana;)
- pietruh
- Pad12
Zapraszam do Bydgoszczy w niedzielę rano - na giełdę tam masz od 3 zł do 30 zł (30 zł nówka placek!)wolfset pisze:a przy okazji pokręcę się po sklepach ze starociami, kupię kilka set placków:)
No i witamy
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
Czarnuchy w cenie bronka brzmi słodko i kusząco niestety google mi pokazują 555km a jak wiadomo to liczba prawie szatana
Hmmm, sam zrozum, jak się niema co się lubi to się lubi co się ma;) a tak poważnie to przypuszczam, że twoje projekty są tak samo cyfrowe jak moje i każdego jednego Homeproducenta, no chyba, że ty masz jakiś szpulowy rejstrator analogowy szczerze powiedziawszy, to na ipadzie klepie mi się lepiej niż na mpd24. Na mpd jakoś gubię timing:/
- dudi
- Pad16
Odnosząc się do tego co napisałeś stwierdzę, że cyfrowość cyfrowości nierówna, ale ja nie narzekam, tylko zauważam dokąd świat zmierza
Swoją drogą za dzieciaka grając na pegazusie marzyłem o konsoli przenośnej z turbo grafiką, teraz mamy PSP, a oglądając dziś Dżetsonów zastanawiam się tylko kiedy tak będzie
[youtube][/youtube]
Swoją drogą za dzieciaka grając na pegazusie marzyłem o konsoli przenośnej z turbo grafiką, teraz mamy PSP, a oglądając dziś Dżetsonów zastanawiam się tylko kiedy tak będzie
[youtube][/youtube]