Emanko

Jesteś nowy? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.
ODPOWIEDZ
wolfset

Hej, nazywam się Łukasz, mam 28 lat. Zajawkę na produkcję złapałem jakiś rok temu. Puki co czuję się jak noworodek w tym temacie, uczę się wszystkiego pomaleńku i bez stresu ;) sprzętu nie zdążyłem kupić za dużo , puki co moje produkcje powstają głównie w iMPC i w beatmaker2, czyli ogólnie mówiąc korzystam z iPada. mam wprawdzie mpd 24 ale jakoś nie buja mnie tworzenie w dawach. pozatym na moje mini studio składają się jeszcze turntable vestaxa model pdx 2000, mikser korga km-202 z kaospadem i wzmacniacz od akai model am-a2 (staruszek zajebiście daje radę). odsłuchuję bna głośnikach Schneidera. W najbliższej przyszłości zamierzam kupić 2kxl :)
Pozdrawiam wszystkichserdecznie ;)
Awatar użytkownika
dudi
Pad16

eeema, rychłego przypływu gotówki na MPC życzę :)
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin

Camera Connection Kit i wpinasz MPD w iPada.
Beatmaker działa w takim zestawie jak marzenie :)

siema ;)
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Awatar użytkownika
b0b
Pad7

joł ziom! ten wzmachol fajnie wygląda na obrazkach z gugla
wolfset

Wzmacniacz naprawdę wypasiony, kupiłem za grosze od dziadka w wiejskim salonie naprawy AGD i RTV :) ma świetne podbicie basu:) co do kasy na mpc myślę, że dam radę, za tydzień lecę do pracy do Szwajcarii więc grosz wpadnie, a przy okazji pokręcę się po sklepach ze starociami, kupię kilka set placków:) w kolekcji mam już kilka smaczków jak np oryginalny soundtrack z " countryman-a" z Jamajki albo "zabop" Santana;)
Awatar użytkownika
pietruh
Pad12

wolfset pisze:a przy okazji pokręcę się po sklepach ze starociami, kupię kilka set placków:)
Zapraszam do Bydgoszczy w niedzielę rano - na giełdę tam masz od 3 zł do 30 zł (30 zł nówka placek!)
No i witamy :D
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Awatar użytkownika
Ryba
Admin

siemanko :)
wolfset

Czarnuchy w cenie bronka brzmi słodko i kusząco :D niestety google mi pokazują 555km ;) a jak wiadomo to liczba prawie szatana :D
wolfset

no i tak na początek znajomości, trochę się podliżę i wrzucę zajebisty filmik:
[youtube][/youtube]
sam też puki co klepię w wyświetlacz ipada;)
Ostatnio zmieniony 06 cze 2013, 19:45 przez Ryba, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklejaj linki w BBCode
Awatar użytkownika
dudi
Pad16

Koncepcja klepania w ajpadowe padziory kojarzy mi się z odwieczną wojną mp3 vs winyl :) Ale przynajmniej latencji na tym nie masz jak na androidzie hahah
wolfset

Hmmm, sam zrozum, jak się niema co się lubi to się lubi co się ma;) a tak poważnie to przypuszczam, że twoje projekty są tak samo cyfrowe jak moje i każdego jednego Homeproducenta, no chyba, że ty masz jakiś szpulowy rejstrator analogowy ;) szczerze powiedziawszy, to na ipadzie klepie mi się lepiej niż na mpd24. Na mpd jakoś gubię timing:/
Awatar użytkownika
dudi
Pad16

Odnosząc się do tego co napisałeś stwierdzę, że cyfrowość cyfrowości nierówna, ale ja nie narzekam, tylko zauważam dokąd świat zmierza :)
Swoją drogą za dzieciaka grając na pegazusie marzyłem o konsoli przenośnej z turbo grafiką, teraz mamy PSP, a oglądając dziś Dżetsonów zastanawiam się tylko kiedy tak będzie :P
[youtube][/youtube]
ODPOWIEDZ