[soundcloud]https://soundcloud.com/micha-bumbox/szyba-na-korb[/soundcloud]
1 OSTRZEŻENIE ZA NIE UŻYWANIE BBcode!!! // ryba
trzasnąłem bit szybszy
- Michalbumbox
- Pad1
Last edited by dudi on 11 Jun 2013, 13:12, edited 2 times in total.
- DonPadzior
- Admin
ohohohoh...powiem wam dowcip
wstaje rybson rano a tu mu interfejs nie chula....
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- Michalbumbox
- Pad1
w połowie słychać wchodzący syntezator,zgrałem próbke z FL i wrzuciłem na 16 levels,potem zagrałem.z tym bbcode to piszę przed linkiem[soundcloud] a na końcu linka [/soundcloud]? bo już drugi raz jestem wytykany palcem:)
- DonPadzior
- Admin
jak piszesz posta to wejdź w pełny edytor zaznacz link i na górnej belce wciśnij soundcloud
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- dudi
- Pad16
W oknie postu (tylko przy pisaniu nowego postu albo przy odpowiedzi, bo przy szybkiej odpowiedzi tego okna nie ma) zrobiłem dwa przyciski [soundcloud] i [youtube] - wystarczy kliknąć, wkleić w środek link i heja banana. Ale dokładnie o te znaczniki chodziMichalbumbox wrote:z tym bbcode to piszę przed linkiem[soundcloud] a na końcu linka [/soundcloud]? bo już drugi raz jestem wytykany palcem:)
- Ryba
- Admin
totepady wrote:ohohohoh...powiem wam dowcip
nasz kolega utkwił mi w pamięci bo cały czas go trzeba było edytować a na powody edycji nie reagował , wiec ostrzeżenie tu było najrozsądniejszym wyjściem
wyspany bylem jak nigdy wtedy i wszystko działało jak trzeba peace