Focusrite Scarlett 18i20
- Ryba
- Admin
witam was mordeczki
pytanie moje jest następujące czy ktoś z was miał styczność z tym interfejsem? moze zna jakieś opinie na jego temat, ponieważ niestety mój pierwszy interfejs (PreSonus 1818VSL) ma wadę fabryczna (chyba tak to mogę nazwać) a cena Focusrite jest bardzo rosadna:) z góry dzięki za podpowiedzi peace

- DonPadzior
- Admin

I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- DonPadzior
- Admin
Rybsą...a jak to jest z tym mix control'em całym ? bo ja to tylko pobieżnie widziałem i nie robiłem jakichś harcore'owych submixów a zastanawiam się czy da się dwa osobne daw'y na dwa osobne submixy wrzucić ? Było by to całkiem wpytkę IMHO 

I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- DonPadzior
- Admin
No właśnie widziałem tą opcję i dlatego pytam bo się zastanawiam czy sterownik ASIO pozwoli dwóm programom na dostęp i wtedy np. jeden submix dla reapera gdzie zrzucasz wszystkie ścieżki a drugi dla abletona 
ehhh....kusisz rybsą kusisz......

ehhh....kusisz rybsą kusisz......
- pewuprodukcje
- Pad2
Przepinanie kabli !@#$%^&* mnie, że hejjjj 
Swego czasu poleciłem mojemu bratu, któryś ze starszych modeli 8 kanałowych saffire. Nie pamiętam jak się nazywał, ale pamiętam, że brat się bardziej wyluzowany zrobił, już nie chodził zły na przepinanie kabli

Swego czasu poleciłem mojemu bratu, któryś ze starszych modeli 8 kanałowych saffire. Nie pamiętam jak się nazywał, ale pamiętam, że brat się bardziej wyluzowany zrobił, już nie chodził zły na przepinanie kabli

Wciskam pad, kładę funty, daję bejslajn. Bęben gra, nie wiesz brat ile to szczęścia...